ΝΕΟ JEEP® CHEROKEE

Το νέο Cherokee είναι διαθέσιμο με το Active Drive I που έξυπνα επιλέγει μεταξύ κίνησης εμπρός και 4×4, καθώς και το Selec-Terrain® για βέλτιστη πρόσφυση παντός εδάφους. Είναι το πρώτο μεσαίο SUV με σύστημα απεμπλοκής πίσω άξονα, βελτιώνοντας την οικονομία καυσίμου όταν δεν απαιτείται κίνηση 4×4. Η εμπλοκή του πίσω άξονα γίνεται αυτόματα και αθόρυβα, αναλόγως των οδηγικών συνθηκών.

Το σύστημα Jeep® Active Drive II 4×4 με βοηθητικές σχέσεις (low-range) είναι ιδανικό για δύσβατες συνθήκες χαμηλής ταχύτητας. Διαθέτει Hill- descent Control για αυξημένη ασφάλεια σε έδαφος με κλίση. Προσφέρει επίσης Neutral Mode για ρυμούλκηση σε επίπεδο έδαφος. Το Active Drive II είναι το ιδανικό σύστημα 4×4 για κάθε καιρό.

Το Jeep® Active Drive Lock 4×4 είναι βασικός εξοπλισμός στο Cherokee Trailhawk®. Περιλαμβάνει όλες τις λειτουργίες του Jeep Active Drive II 4×4 και επιπρόσθετα, διαθέτει κλείδωμα πίσω διαφορικού και είναι Trail Rated®. Οι βοηθητικές σχέσεις επιτρέπουν καλύτερο έλεγχο εκτός δρόμου.
Το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Selec-Terrain™ περιλαμβάνει τα προφίλ λειτουργίας Auto, Snow, Sport, Sand/Mud και Rock, για όλους τους καιρούς και τις συνθήκες.
Το σύστημα επίσης προσφέρει το προηγμένο έλεγχο Selec-Speed στο προφίλ off-road, που προσφέρει βελτωμένο οδηγικό έλεγχο.

[Πηγή]

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Η μάχη στα Γαυγάμηλα: Ο Μέγας Αλέξανδρος συντρίβει το στρατό του Δαρείου και κατακτά την Περσική Αυτοκρατορία [Βίντεο]

Ο Μέγας Αλέξανδρος συντρίβει το στρατό του Πέρση Δαρείου Γ’ του Κοδομανού, στην πεδιάδα των Γαυγαμήλων. Με τη νίκη του αυτή, ο μέγας στρατηλάτης  ολοκληρώνει την κατάκτηση της περσικής αυτοκρατορίας. Κατά τη διάρκεια της μάχης σκοτώνεται ο Βουκεφάλας, το αγαπημένο του άλογο.

Κέρδισε ένα Tablet 8 ιντσών με λειτουργικό σύστημα Android αφήνοντας μόνο ένα σχόλιο

Διαγωνισμός:  Κέρδισε ένα tablet bitmore Tab88 με οθόνη 8 ιντσών και λειτουργικό σύστημα Android 2,3, αναβαθμίσιμο σε Ice Cream Sandwich, προσφορά της εταιρείας Forthnet. Διοργάνωση διαγωνισμού: DigitalLife Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 ( 24:00 ) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Πατήστε εδώ για να λάβετε μέρος Bitmore Tab88 – Τεχνικά χαρακτηριστικά Οθόνη: 8 ίντσες TFT/LCD, capacitive multitouch, 800×600 pixels Επεξεργαστής: Rockchip 2918, […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):