Η Husqvarna στο Hell’s Gate 2017 [video]

Ένα βίντεο με όλη τη δράση της ομάδας στον αγώνα Hell’s Gate 2017 δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube η αγωνιστική ομάδα Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing. Μετά τη νίκη του αναβάτη της, Graham Jarvis και την πολύ καλή επίδοση του νεαρού συναθλητή του, Billy Bolt, η ομάδα θέλησε να μοιραστεί με τους φίλους της.

auto-moto-news-newsfeast

Graham Jarvis - 2017 Hell's Gate

Ένα βίντεο με όλη τη δράση της ομάδας στον αγώνα Hell’s Gate 2017 δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube η αγωνιστική ομάδα Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing.

Μετά τη νίκη του αναβάτη της, Graham Jarvis και την πολύ καλή επίδοση του νεαρού συναθλητή του, Billy Bolt, η ομάδα θέλησε να μοιραστεί με τους φίλους της μάρκας και τους φαν του αθλήματος τα καλύτερα στιγμιότυπα από τον σκληρό αγώνα.

Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τον αγώνα Hell’s Gate 2017

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

ideal-bike-ipod-nano-products-top-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα ποδήλατο IDEAL Ergomax disk, ένα iPod nano και προϊόντα της εταιρείας TOP

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) ποδήλατο IDEAL Ergomax disk του 2012 με υδραυλικά δισκόφρενα, 1 (ένα) iPod nano και μια μοναδική σειρά προϊόντων της εταιρείας TOP. Διοργάνωση διαγωνισμού: Ξίδι TOP Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Κυριακή 24 Ιουνίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, […]

parking-defenders-application-launch-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις την βενζίνη μίας εβδομάδας για τις μετακινήσεις σου από το Parking Defenders

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό την βενζίνη 1 (μίας) ολόκληρης εβδομάδας για το αυτοκίνητό σας, για μια εβδομάδα γεμάτη μετακινήσεις με το ιδιωτικό μεταφορικό σας μέσον, χωρίς κόστος! Διοργάνωση διαγωνισμού: Parking defenders Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού κατεβάστε την […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):