Διαγωνισμός για να Κερδίσεις την βενζίνη μίας εβδομάδας για τις μετακινήσεις σου από το Parking Defenders

parking-defenders-application-launch-competition-newsfeast


parking-defenders-application-launch-competition-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό την βενζίνη 1 (μίας) ολόκληρης εβδομάδας για το αυτοκίνητό σας, για μια εβδομάδα γεμάτη μετακινήσεις με το ιδιωτικό μεταφορικό σας μέσον, χωρίς κόστος!
Διοργάνωση διαγωνισμού: Parking defenders
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού κατεβάστε την εφαρμογή για το smartphone σας (Android, iPhone, Windows phone).

 

 Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμο του Parking defenders και κερδιστε δωρο τα καύσιμα που χρειάζεστε για τις μετακινήσεις σας για 1 (μία) ολόκληρη εβδομάδα.

  • Με την εγγραφή κερδίζετε μία συμμετοχή και κάθε φορά που προσφέρετε τη θέση σας αυξάνετε τις συμμετοχές σας.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Αρχαία Ελλάδα: Δέκα συμβουλές για καλύτερη ζωή – Επίκτητος

Ο Επίκτητος, αν και δεν άφησε κανένα γραπτό έργο, σκιαγράφησε με τη ζωή του το μονοπάτι προς την ευτυχία, την ολοκλήρωση και την ηρεμία. Στο κείμενο που ακολουθεί παρουσιάζονται κάποια αποσπάσματα της διδασκαλίας του, όπως τα κατέγραψε ο μαθητής του Αρριανός (Φλάβιος Αρριανός, Arrian of Nicomedia). 1. Ασχολήσου μόνο με τις δικές σου υποθέσεις Επικέντρωσε την […]

Adele: Αυτό είναι το πολυτελές, νέο σπίτι της στην Καλιφόρνια!

Μετά το «χρυσό» συμβόλαιο των 116 εκατομμυρίων ευρώ που υπέγραψε με τη δισκογραφική της, η Adele δικαιούται να επενδύσει ένα ελάχιστο μέρος των χρημάτων της στο να αγοράσει ένα σπίτι! Και πού θα διάλεγε να το πάρει; Κοντά στα σπίτια διασήμων στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια!

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):