Το σκίτσο του ΚΥΡ «στέλνει μήνυμα» στο Νίκο Μανιό για την τραγωδία στην Εθνική Οδό με την Porsche

Ο γνωστός σκιτσογράφος ΚΥΡ δημοσίευσε ένα σκίτσο με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην Εθνική Οδό με την τραγωδία από το δυστύχημα με την Πόρσε (Porsche). Μόνο, που αναφέρθηκε στον «ταξικό» βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Μανιό, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Ο γνωστός σκιτσογράφος ΚΥΡ δημοσίευσε ένα σκίτσο με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην Εθνική Οδό με την τραγωδία από το δυστύχημα με την Πόρσε (Porsche). Μόνο, που αναφέρθηκε στον «ταξικό» βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Μανιό, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Δείτε το μήνυμα του ΚΥΡ στο Μανιό

sketch KYR message Manio Niko tragedy highway Porsche

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Memory Greek Genocide Pontus

Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου: Οι πορείες θανάτου που εξόντωσαν χιλιάδες

Ο Λίμαν φον Σάδερς (Γερμανός στρατηγός, που είχε αναλάβει στρατιωτικός σύμβουλος και ανώτατος στρατιωτικός διοικητής του στρατού της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο) συνέλαβε την ιδέα της λευκής γενοκτονίας και οι Τούρκοι την εφάρμοσαν με μεγάλο ζήλο. Αυτός ο πρώην Πρώσος αξιωματικός το σχεδίασε και οι Τούρκοι το εφάρμοσαν άψογα. Η λευκή γενοκτονία με τις πορείες θανάτου διήρκεσε περίπου τρία χρόνια και εξόντωσε τα δύο τρίτα των εκτοπισμένων.

lg-be12lu38-slim-external-blu-ray-writer-black-retail-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα LG BE12LU38 Slim External Blu-Ray Writer Black Retail

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) LG BE12LU38 Slim External Blu-Ray Writer Black Retail. Το δώρο είναι 1 (ένα) τεμάχιο για 1 (ένα) νικητή. Διοργάνωση διαγωνισμού: Orthology Ltd Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 30 Απριλίου 2012 (12:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν τη […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):