Το σκίτσο του ΚΥΡ «στέλνει μήνυμα» στο Νίκο Μανιό για την τραγωδία στην Εθνική Οδό με την Porsche

Ο γνωστός σκιτσογράφος ΚΥΡ δημοσίευσε ένα σκίτσο με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην Εθνική Οδό με την τραγωδία από το δυστύχημα με την Πόρσε (Porsche). Μόνο, που αναφέρθηκε στον «ταξικό» βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Μανιό, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Ο γνωστός σκιτσογράφος ΚΥΡ δημοσίευσε ένα σκίτσο με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην Εθνική Οδό με την τραγωδία από το δυστύχημα με την Πόρσε (Porsche). Μόνο, που αναφέρθηκε στον «ταξικό» βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Μανιό, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Δείτε το μήνυμα του ΚΥΡ στο Μανιό

sketch KYR message Manio Niko tragedy highway Porsche

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Επίθεση βουλευτή Μανιού με τσεκούρι στο «ταξικά παράλογο» Hummer του Πάνου Καμμένου

Συμβολικό μήνυμα στον οδικά επικίνδυνο ταξικό εχθρό θέλησε να στείλει ο βουλευτής Νίκος Μανιός χτυπώντας με τσεκούρι το μπροστινό καπό ενός από τα ακριβότερα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν – αυτοκίνητο που ανήκε στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Αρχαία Ελλάδα: Η δύναμη της Αρχαίας Ελληνικής γλώσσας | Μέρος 4ο

Στις μέρες μας όπου αμφισβητούνται ακόμα και τα αυτονόητα, έχει αρχίσει να ακούγεται η άποψη ότι δεν υπάρχουν ανώτερες και κατώτερες γλώσσες, αλλά ότι όλες έχουν την ίδια αξία. Κάτι τέτοιο είναι απλά αδύνατον. Το συγκεκριμένο παράδειγμα είναι κάτι πολύ απλό, πόσο μάλλον όταν έχουμε να κάνουμε με κάτι τόσο πολύπλοκο όσο η γλώσσα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):