Το σκίτσο του ΚΥΡ «στέλνει μήνυμα» στο Νίκο Μανιό για την τραγωδία στην Εθνική Οδό με την Porsche

Ο γνωστός σκιτσογράφος ΚΥΡ δημοσίευσε ένα σκίτσο με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην Εθνική Οδό με την τραγωδία από το δυστύχημα με την Πόρσε (Porsche). Μόνο, που αναφέρθηκε στον «ταξικό» βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Μανιό, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Ο γνωστός σκιτσογράφος ΚΥΡ δημοσίευσε ένα σκίτσο με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην Εθνική Οδό με την τραγωδία από το δυστύχημα με την Πόρσε (Porsche). Μόνο, που αναφέρθηκε στον «ταξικό» βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Μανιό, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Δείτε το μήνυμα του ΚΥΡ στο Μανιό

sketch KYR message Manio Niko tragedy highway Porsche

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

army-gun

Η Συρία κατέρριψε ισραηλινό πολεμικό αεροσκάφος

Ο επικεφαλής του Γενικού Επιτελείου της Συρίας ανακοίνωσε ότι τέσσερα ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη εισήλθαν στον εναέριο χώρο της Συρίας, νωρίς σήμερα το πρωί, και χτύπησαν μια στρατιωτική βάση κοντά στην πόλη της Παλμύρας, στην κεντρική περιοχή της χώρας.

Greece strength defense market

Η Ελλάδα ανακοινώνει σημαντική ενίσχυση των αμυντικών της αγορών.

Η Ελλάδα ανακοίνωσε σημαντικές αγορές όπλων με «έξι εμβληματικές αποφάσεις που πολλαπλασιάζουν τη δύναμη, τη λειτουργικότητα και την αποτελεσματικότητα των ελληνικών όπλων», σύμφωνα με τα λόγια του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη. Αυτές οι αποφάσεις περιλαμβάνουν: Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία θα αποκτήσει αμέσως μια μοίρα από 18 μαχητικά αεροσκάφη RAFALE που θα αντικαταστήσει τα παλαιότερα μαχητικά τύπου […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):