Η σημερινή «Συνταγή της Ημέρας» είναι μια υπέροχη, νόστιμη συνταγή για Μπουρεκάκια Εxpress με κασέρι και γαλοπούλα! Ετοιμάστε ένα εύκολο και νόστιμο ορεκτικό πολύ γρήγορα. Καλή σας όρεξη!
Υλικά
- 10 ασπράδια αβγών
- φύλλα κρούστας φρέσκο ή κατεψυγμένο
- 1/2 ποτήρι νερό
- 26-27 φέτες γαλοπούλα
- λάδι για το τηγάνισμα
- 900 γρ. τυρί κίτρινο μαλακό
- 1 κιλό κεφαλοτύρι τριμμένο
Εκτέλεση
- Κόβουμε στα τρία το φύλλο αφού έχει ξεπαγώσει.
- Κόβουμε την κάθε φέτα γαλοπούλα στα δύο.
- Κόβουμε το κίτρινο τυρί σε σχήμα δαχτύλου (να βγαίνει περίπου 20 γρ. το κομμάτι). Πάνω σε κάθε λωρίδα φύλλου, βάζουμε τη γαλοπούλα και το τυρί και το τυλίγουμε.
- Χτυπάμε καλά τα ασπράδια με το νερό.
- Βουτάμε την φλογέρα στο ασπράδι και την κυλάμε πάνω στο τριμμένο κεφαλοτύρι.
- Τηγανίζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι με αρκετό λάδι που έχει κάψει καλά. Καταλαβαίνουμε εύκολα πότε είναι τηγανισμένες, γιατί κοκκινίζουν.