Διαγωνισμός του Newsfeast για να Κερδίσεις δωρεάν 4 τετραήμερα για τις γιορτές του Πάσχα στο ξενοδοχείο Pal Beach Hotel [update]

win-double-room-travel-paleochora-chania-crete-pal-beach-hotel-competition

win-double-room-travel-paleochora-chania-crete-pal-beach-hotel-competition

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 4 (τέσσερα) τετραήμερα για 2 (δύο) άτομα (έκαστο), για τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα στο ξενοδοχείο Pal Beach Hotel στην Παλαιοχώρα Χανίων (Κρήτη).
Διοργάνωση διαγωνισμού: Pal Beach Hotel, NewsFeast

Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και):

  • 1η κλήρωση:  Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013 (24:00)

Νικήτρια 1ης κλήρωσης:  σοφια κουκαρα

  • 2η κλήρωση: Τρίτη 5 Μαρτίου 2013 (24:00)

Νικήτρια 2ης κλήρωσης:  Ειρήνη Π.

  • 3η κλήρωση: Τρίτη 2 Απριλίου 2013 (24:00)

Νικήτρια 3ης κλήρωσης:  Κατερίνα-Ετέρη Τοσουνίδη

  • 4η κλήρωση: Τρίτη 30 Απριλίου 2013 (24:00)

Νικήτρια 4ης κλήρωσης:  Μαράκι

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, αρκεί να αφήσετε 1 (ένα) σχόλιο κάτω από αυτό το άρθρο και να κάνετε like (μου αρέσει) στις παρακάτω σελίδες, και αν θέλετε να το κοινοποιήσετε στους φίλους σας.

Αφήνοντας 1 (ένα) σχόλιο μπαίνετε αυτομάτως και στις 4 (τέσσερις) κληρώσεις του διαγωνισμού.


win-double-room-travel-paleochora-chania-crete-pal-beach-hotel-competition-01

Ξενοδοχείο:

Το ξενοδοχείο Pal Beach βρίσκεται σε μοναδική θέση, μπροστά στη παραλία της Παχιάς Άμμου στην Παλαιοχώρα Χανίων, χαρίζοντας σας την εκπληκτική θέα προς τη θάλασσα και προς το ηλιοβασίλεμα του Λιβυκού Πελάγους. Το ξενοδοχείο λόγω της ιδανικής του τοποθεσίας σας επιτρέπει να επισκεφτείτε την παραλία που απλώνεται μπροστά, να κάνετε έναν περίπατο ή να επισκεφτείτε τα φυσικά τοπία και τα αξιοθέατα που προσφέρει η περιοχή και γενικότερα η Κρήτη.

Τα δωμάτια του διαγωνισμού είναι δίκλινα δωμάτια, απλά διακοσμημένα, τα οποία διαθέτουν 1 (ένα) διπλό κρεβάτι ή 2 (δύο) μονά κρεβάτια. Το μπάνιο αποτελείται από ντους και τουαλέτα, ενώ σε κάθε δωμάτιο υπάρχει τηλέφωνο, ψυγείο και ανεμιστήρας οροφής. Όλα τα δωμάτια έχουν πρόσβαση στην υπέροχη θέα του ξενοδοχείου από το μπαλκόνι του δωματίου (κάποια έχουν πλαινό).

Στις υπηρεσίες του ξενοδοχείου περιλαμβάνεται 24ωρη υποδοχή, σαλόνι, πρωινό μπουφέ, σνακ μπαρ, δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο από το σαλόνι και το σνακ μπαρ, δωρεάν χρηματοκιβώτιο στην υποδοχή καθώς και μεταφορά από / προς το αεροδρόμιο, η οποία διατίθεται κατόπιν αιτήματος με επιπλέον χρέωση.

win-double-room-travel-paleochora-chania-crete-pal-beach-hotel-competition

Πρόσβαση στο ξενοδοχείο:

Η πρόσβαση στη πόλη των Χανίων γίνεται είτε από το λιμάνι του Πειραιά, όπου ταξιδεύετε για Χανιά με πλοία της εταιρείας της Αnek ή της Blue Star Ferries, είτε αεροπορικώς, όπου πολλές ελληνικές αεροπορικές εταιρίες, όπως η Olympic Air και Aegean Airlines (A Star Alliance Member) έχουν ανταπόκριση για Χανιά.

Από την πόλη των Χανίων η πρόσβαση στην Παλαιόχωρα, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μπορεί να πραγματοποιηθεί με το ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου.

Για τους κατοίκους της νότιας Πελοποννήσσου, υπάρχει η δυνατότητα  να ταξιδέψετε μέσω Καλαμάτας ή Γυθείου με πλοία της ΑΝΕΚ με προορισμό Καστέλι / Κίσσαμο, όμως η συγκεκριμένη διαδρομή χρειάζεται προσοχή επειδή δεν γίνεται σε τακτές ημερομηνίες και γι’ αυτό θα πρέπει να ενημερωθείτε πρώτα για τα δρομολόγια και τις ημερομηνές. Μπορείτε επίσης να ψάξετε για charters με απευθείας πτήσεις για Χανιά, που λειτουργούν κατά τη θερινή περίοδο, από τα μέσα Απριλίου μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου.

  • Η τιμή του εισιτηρίου του Κ.Τ.Ε.Λ. είναι 7,60 € (ευρώ) και η διάρκεια της διαδρομής είναι περίπου 90′ (λεπτά). Το τηλέφωνο επικοινωνίας με το ξενοδοχείο είναι +302823041512 και +302823041556

 win-dowin-double-room-travel-paleochora-chania-crete-pal-beach-hotel-competition-03

Λεπτομέρειες Παλαιοχώρας Χανίων:

Η Παλαιοχώρα Χανίων, ανήκει στο δήμο Καντάνου-Σελίνου και αποτελεί την πύλη της Κρήτης στο Λιβυκό Πέλαγος, ενώ το  βόρειο τμήμα της βρίσκεται στους πρόποδες των Λευκών Ορέων.

Είναι χτισμένη πάνω στα ερείπια της αρχαίας δωρικής πόλης Καλαμίδι (Kalamydi) με την ακτή της να απλώνεται 18 (δεκαοκτώ) χιλιόμετρα γύρω από την Παλαιοχώρα.

win-dowin-double-room-travel-paleochora-chania-crete-pal-beach-hotel-competition-04
Φωτογραφία σουίτας (δεν περιλαμβάνεται στο δώρο)

Οι εντυπωσιακές παράλιες αιχμαλωτίζουν τον επισκέπτη, ενώ η ζεστασιά των κατοίκων, η υπέροχη κρητική κουζίνα και η ομορφιά της θάλασσας και του τοπίου αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του γραφικού χωριού που βρίσκεται πάνω στη μικρή χερσόνησο που οι κάτοικοι αποκαλούν «Νύμφη του Λιβυκού Πελάγους».

Στα δυτικά της Παλαιοχώρας βρίσκεται η παραλία «Παχιά Άμμος» με μήκος 1 (ένα) χιλιόμετρο (km), ψιλή άσπρη άμμο και ρηχά νερά, γεγονός που την κάνει ιδανική για παιδιά.

win-dowin-double-room-travel-paleochora-chania-crete-pal-beach-hotel-competition-05
Φωτογραφία δίκλινου δωματίου (περιλαμβάνεται στο δώρο)

Στα ανατολικά της Παλαιοχώρας Χανίων μπορείτε να απολαύσετε τα νερά της καλυμμένης με βότσαλο παραλίας «Χαλίκια», όπου περιβάλλεται από αλμυρίκια / αρμυρίκια (Tamarix). Επίσης, καλές επιλογές για να επισκεφτείτε (κάποια με λίγη πεζοπορία) αποτελούν και οι παραλίες «Γραμμένο», «Γιανισκάρι» και «Κριός», καθώς και η παραλία «Σούγια», ενώ σε μικρή απόσταση βρίσκονται οι μοναδικής ομορφιάς παραλίες «Ελαφονήσι» και «Μπάλος».

Το ιστορικό φρούριο Καστέλλο Σέλινο (Selino Kasteli), η σημερινή Φορτέτζα που χτίστηκε το 1278 από τον Ενετό Δούκα Μαρίνο Γραδενίγο (Marino Gradenigo), δεσπόζει, στο λόφο του χωριού, χαρίζοντας φανταστική θέα προς το λιβυκό πέλαγος.

win-double-room-travel-paleochora-chania-crete-pal-beach-hotel-competition-newsfeast-06
Φωτογραφία διαμερίσματος (δεν περιλαμβάνεται στο δώρο)

Τα δεκάδες μονοπάτια καθώς και τα ευρωπαϊκά μονοπάτια Ε4 και Ε1, σας οδηγούν στα γνωστά φαράγγια όπως της Σαμαριάς, το Τοπολιανό και της Αγίας Ειρήνης και σε όμορφες παραλίες, μέσα από την ορεινή φύση και τις ομορφιές της Κρήτης, θαυμάζοντας και τα γνωστά κρι-κρι / αγρίμια της Κρήτης (Capra aegagrus creticus), και μπορείτε να επισκεφτείτε αρχαιολογικές πόλεις όπως την Λισσό, την Έλυρο και την Καντανία.

win-dowin-double-room-travel-paleochora-chania-crete-pal-beach-hotel-competition-07

Δημοφιλείς κοντινοί προορισμοί:

  1. Παραλία Παχειά Άμμος
  2. Φρούριο Σελίνου
  3. Παραλία Βότσαλα
  4. Παραλία Κερατίδες

Δημοφιλείς προορισμοί (σχετικά κοντά):

  1. Φαράγγι της Σαμαριάς
  2. Γαύδος
  3. Ελαφονήσι
  4. Μπάλος

win-dowin-double-room-travel-paleochora-chania-crete-pal-beach-hotel-competition-08

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο (video) και ανακαλύψτε τις ομορφιές της Παλαιοχώρας Χανίων.

Όροι συμμετοχής:
Για την έγκυρη συμμετοχή στην κλήρωση του διαγωνισμού πρέπει να είναι έγκυρο το email που θα χρησιμοποιηθεί στο σχόλιο. Δεν θα γίνουν δεκτές διπλές και τριπλές συμμετοχές. Ο εκάστοτε νικητής των προηγούμενων κληρώσεων αυτομάτως παραλείπεται από τις επόμενες κληρώσεις, ενώ οι επιλαχόντες συνεχίζουν να μπαίνουν στις επόμενες κληρώσεις.  Η πρόσβαση από / προς το ξενοδοχείο δεν περιλαμβάνεται. Ο εκάστοτε νικητής έχει την ευθύνη της επικοινωνίας με την διεύθυνση του ξενοδοχείου για περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το δώρο του διαγωνισμού. Το NewsFeast δε φέρει καμία ευθύνη για το δώρο του διαγωνισμού και ούτε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιοδήποτε λόγο. Κάθε συμμετοχή σημαίνει αυτομάτως και αποδοχή των όρων.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

taxi-drop-igoumenitsa-newsfeast

Μοιραία διαδρομή για επιβάτιδα ταξί το οποίο έπεσε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Ταξί με δύο επιβαίνοντες έπεσε, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της 1 (μια) 30χρονη επιβάτης, υπήκοος Αλβανίας. Ο 55χρονος οδηγός ταξί, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του, ανασύρθηκε από λιμενικούς και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο κέντρο Υγείας Φιλιατών. Για την άτυχη γυναίκα χρειάστηκε η βοήθεια ιδιώτη δύτη, προκειμένου […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα smartphone LG K10 από το newsbeast.gr

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό το νέο 4G smartphone, LG K10, αξίας 249 ευρώ από το newsbeast.gr Διοργάνωση διαγωνισμού: newsbeast.gr και ΓΕΡΜΑΝΟΣ (germanos.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 (15:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες: Το LG K10 4G με μεγάλη οθόνη 5.3″ HD, […]

138 Comments

  1. Λατρεύω Χανιά! Μακάρι να το κερδίσω! Θα πάω με τη μανούλα μου αν είμαι η τυχερή! 🙂

  2. για φαντάσου αυτό το Πάσχα να με βρει στην Κρήτη.. θα είναι από τα ομορφότερα της ζωής μου!!!!!!

  3. Τέλειο δώρο!!! Ειδικά φέτος που το Πάσχα πέφτει αργά, στις αρχές Μαΐου. Ευχαριστούμε! 🙂

  4. πολύ θα το ήθελα να κάνω ΠΑΣΧΑ στην Κρήτη!!

  5. Υπέροχο πασχαλινό δώρο διακοπές σε ένα τόσο όμορφο ξενοδοχείο!

  6. Υπέροχο πασχαλινό δώρο οι διακοπές στα Χανιά και ειδικά σε ένα τόσο όμορφο ξενοδοχείο!

  7. Ποιος θα ειναι ο τυχερος; Εγώ φυσικα..ειχα βρει και το φλουρι! Η τυχη μου εγγυημενη!

  8. Σ.ΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟ ΘΕΛΩ ΣΑΝ ΔΩΡΟ

  9. ..φανταστικη Παλαιωχωρα .. εχω χρονια να παω ..1994 .. γαυδο ..επισης .. και χαιρετισμους στον φιλο μου τον Σπυρο Μποτωνακη …καλα να περασουν ..και θα περασουν σιγουρα ..Ο τυχερος -η ..- οι .. …. ..

  10. Ευχαριστουμε πολλη για αυτο το τελειο δωρο. Ελπιζω να ειμαι μια απο τους τυχερους.Λατρευω ΧΑΝΙΑ αν και πηγα το επιδιοκο να ξαναπαω ειναι τελειος τοπος:-)ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

  11. Μία πολύ καλή ευκαιρία να κάνω ένα μικρό διάλειμμα από την σχολή μου και να περάσω όμορφα με το αγόρι μου…
    Σας ευχαριστούμε 🙂

  12. αχ και να κερδισω και εγω μια φορα βρε παιδια!!μακαρι!!!

  13. τ θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

  14. Kala teleio dwro den pezete sas parakalw na nikhsw!!!!!!pote mo den exw nikhsei!kai eidika sta xania sas eyxaristoyme polu!!!!!!!!!!!!

  15. καλέ μου Θεούλη, τι καλά που θα ήταν να το κέρδιζα αυτό το ταξίδι!!!!

  16. τέλειο δώρο! ότι πρέπει για το Πάσχα… ευχαριστούμε πολύ! 😀

  17. Τα λατρεύω τα Χανιά….Δεν έχει τύχη να πάω ποτέ Πάσχα!

  18. τελειος διαγωνισμος!!!!!!!καλη μας επιτυχια λοιπον!!!!! 🙂

  19. τα Χανια ειναι εκπληκτικα, πολυ θα ηθελα να παω.

  20. Tι υπέροχο δώρο, άρχισα ήδη να ονειρεύομαι το καλοκαίρι!

  21. μια συμμετοχή κι από μένα, σας ευχαριστώ!

  22. θα μας κακομαθετε με τετοια give away

  23. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

  24. Πατριδα σου ερχομε

  25. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΧΑΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΜΙΛΑΩ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ.ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

  26. Καλό Πάσχα σε όλους!Πάντα τέτοια!!!

  27. τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

  28. Αχχ μακάρι να είμαι τυχερή και να κερδίσω!!!Η Κρήτη είναι το αγαπημένο μου νησί!Δεν έχω πάει αλλά έχω ακούσει τόσα πολλά ενδιαφέροντα λόγια για αυτήν!

  29. Μακάρι να είμαι τυχερή, δεν έχω πάει ποτέ και θα το ήθελα πολύ!

  30. latreuo ta xania!!!!!!!!!!!thelo polu na kerdiso na kano eklphxh sthn giagiaka mou!!!!!!!!

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):