Kατασχέθηκαν 22 τόνοι χασίς στα ελληνοαλβανικά σύνορα

hashish-confiscation-greek-albany-police-borders

hashish-confiscation-greek-albany-police-borders

Σε 22 (είκοσι δύο) τόνους ανέρχεται η ποσότητα κάνναβης, που κατάσχεσε το 2012, η αλβανική αστυνομία στις περιφέρειες Αργυροκάστρου και Αυλώνας, που έχουν κοινά σύνορα με την Ελλάδα. Πρόκειται για την μεγαλύτερη ποσότητα που κατάφερε να κατασχέσει ποτέ η αλβανική αστυνομία.

Την 1η (πρώτη) θέση στις χώρες προορισμού του χασίς κατέχει η Ελλάδα. Στη διεύθυνση Αστυνομίας της περιφέρειας Αυλώνας, συνδέουν την αύξηση διακίνησης ναρκωτικών προς Ελλάδα, με την οικονομική κρίση.

«Λόγω της κρίσης διαπιστώνεται χαλάρωση της επαγρύπνησης από την ελληνική αστυνομία», αναφέρουν υψηλόβαθμα στελέχη της αλβανικής αστυνομίας. Η διακίνηση, επισημάνουν οι ίδιες πηγές, γίνεται με ταχύπλοα σκάφη, προερχόμενα στο 90% των περιπτώσεων από τις ελληνικές ακτές (Ηγουμενίτσα, Κέρκυρα, Πάτρα) και μόλις 10% από τις ιταλικές.

src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

bimek-slv-newsfeast

Τεχνολογία: Νέα επαναστατική μέθοδος αντισύλληψης για άντρες

Ένας Γερμανός ξυλουργός, ο Clemens Bimek, φαίνεται πως κατασκεύασε έναν διακόπτη αντρικής αντισύλληψης, δηλαδή μια βαλβίδα, η οποία μπορεί να σταματήσει ή να ξεκινήσει τη ροή του σπέρματος. Η επαναστατική συσκευή, αν εγκριθεί ιατρικά, μπορεί να αλλάξει το τοπίο της αντισύλληψης. Η μικροσκοπική βαλβίδα, έχει μέγεθος μια ίντσας και θεωρητικά μπορεί να τοποθετηθεί στο όσχεο […]

China Expression Recognition Technology Camera by Taigusys

Χαμογέλα στην κάμερα: Η Κίνα εγκαθιστά λογισμικό αναγνώρισης συναισθημάτων

Η τεχνολογία που «διαβάζει» ανθρώπινα πρόσωπα, αναγνωρίζει εκφράσεις και με βάση αυτές κατατάσσει κάθε άτομο σε ασφαλές ή επικίνδυνο, είναι ήδη σε εφαρμογή στην Κίνα. Αυτό που μένει είναι να δούμε, πόσο επικίνδυνη θα είναι η εξάπλωση της στο δυτικό κόσμο; Ταινία επιστημονικής φαντασίας γίνεται πραγματικότητα «Οι απλοί άνθρωποι εδώ στην Κίνα δεν είναι χαρούμενοι […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):