Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 πουφ κύβο ζάρι από την Poofomania

poofomania-bean-bag-competition


poofomania-bean-bag-competition

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) πουφ κύβο ζάρι. Οι τυχεροί θα είναι 5 (πέντε) όπου οι 2 (δύο) θα κερδίσουν 1 (ένα) μεγάλο σε μέγεθος πουφ, ενώ οι άλλοι 3 (τρεις) από 1 (ένα) πουφ σε μικρό μέγεθος.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Poofomania Plus
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 3 Ιουνίου 2012 (24:00)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το πουφ κύβο ζάρι, κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα, αφήστε το σχόλιο σας εδώ και κοινοποιήστε το.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Ιστορική Μονή Καλτεζών. Η καρδιά της επανάστασης

Καταρρέει η ιστορική Μονή Καλτεζών – η καρδιά της επανάστασης

Τμήμα του ιστορικού μοναστηριού των Καλτεζών, έχει καταρρεύσει, ειδικότερα το τμήμα που χαρακτηρίζεται ως «το πρώτο ελληνικό βουλευτήριο». Σβήνει το ιστορικό παρελθόν της μονής, αφού αντιμέτωπα με την καταστροφή βρίσκονται και άλλα σημεία του κτίσματος της Μονής Καλτεζών. Ενώ η Εκκλησία και οι τοπικές κοινωνίες οργανώνουν καθημερινά εκδηλώσεις για να τιμήσουν την επανάσταση του 1821, […]

Αυτό το ονειρεμένο σπίτι με την κυματοειδή σκεπή θα μπορούσε να ανήκει σε ένα σύγχρονο Χόμπιτ

Το φανταστικό «Casa Del Acantilado», είναι χτισμένο πάνω σε έναν απόκρημνο βράχο που αγναντεύει τον ωκεανό, στα παράλια της Νότιας Ισπανίας. Η κυματοειδής σκεπή του -κατασκευασμένη από γυαλιστερές πλάκες ψευδαργύρου- μιμείται τα λέπια του δράκου, όπως αποκαλύπτουν στο Designboom οι δημιουργοί του εντυπωσιακού αυτού κτίσματος, οι αρχιτέκτονες Pablo Gil και Jaime Bartolome.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):