Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 πουφ κύβο ζάρι από την Poofomania

poofomania-bean-bag-competition


poofomania-bean-bag-competition

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) πουφ κύβο ζάρι. Οι τυχεροί θα είναι 5 (πέντε) όπου οι 2 (δύο) θα κερδίσουν 1 (ένα) μεγάλο σε μέγεθος πουφ, ενώ οι άλλοι 3 (τρεις) από 1 (ένα) πουφ σε μικρό μέγεθος.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Poofomania Plus
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 3 Ιουνίου 2012 (24:00)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το πουφ κύβο ζάρι, κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα, αφήστε το σχόλιο σας εδώ και κοινοποιήστε το.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Καρκίνος: Πόσο αυξάνεται ο κίνδυνος ανάλογα με το πότε έρχεται η πρώτη περίοδος

Εκατοντάδες νέα γονίδια που επηρεάζουν τον χρόνο έναρξης της περιόδου στα κορίτσια και την είσοδό τους στην εφηβεία, έφερε στο φως μια νέα διεθνής επιστημονική έρευνα, με τη συμμετοχή Ελλήνων ερευνητών της διασποράς. Μάλιστα, όσο πιο πρόωρη είναι η έναρξη της εφηβείας, τόσο φαίνεται να αυξάνεται ο κίνδυνος για καρκίνο αργότερα στην ζωή της γυναίκας.

Διαγωνισμός για να κερδίσεις διαμονή σε Σύρο ή Άνδρο από το Pamediakopespantou.gr

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα 4ήμερο (3 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα, στο Seaside Studios στην Σύρο. Ο δεύτερος τυχερός νικητής κερδίζει ένα 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα, στο Aiolos Hotel στην Άνδρο. Διοργάνωση διαγωνισμού: Πάμε Διακοπές Παντού (pamediakopespantou.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 23 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):