Διαγωνισμός για να κερδίσεις το πολυπόθητο iPad 2

ipad2-madfortech-newfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό το πολυπόθητο iPad 2 με μνήμη 16GB σε έκδοση Wi-Fi και σε χρώμα μαύρο.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Madfortech
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το  iPad 2 της Apple πρέπει να κάνετε like σε αυτήν τη σελίδα στο facebook και να αφήσετε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο.

Όροι συμμετοχής

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

sacred-egg-ellhniko-avgo-newsfeast

Αρχαία Ελλάδα: Το μυστήριο για το ελληνικό αυγό

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το σύμβολο των ορφικών Μυστηρίων πού ήταν ένα φίδι τυλιγμένο γύρω από ένα «αυγό», που συμβόλιζε τον κόσμο που περιβάλλεται από το Δημιουργικό πνεύμα. Στο επίπεδο της μύησης και της φιλοσοφίας, συμβόλιζε τον νεόφυτο που την στιγμή της μύησης έσπαγε το κέλυφος του αβγού και ένας καινούργιος πνευματικός άνθρωπος γεννιόταν. Η επίδραση όμως των τελετουργιών της αρχαίας […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τσάντα από το Stefano Model Handbags: La moda viene da Italia

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τσάντα. Διοργάνωση διαγωνισμού: Stefano Model Handbags: La moda viene da Italia (stefanomontel.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 29 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):