Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα πολυμορφικό καρότσι iCandy Peach αξίας 1450 ευρώ

icandy-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα πολυμορφικό καρότσι iCandy Peach σε κόκκινο χρώμα στην πλήρη του μορφή, αξίας 1450 ευρώ. Δηλαδή ο τυχερός / τυχερή θα κερδίσει τον σκελετό του καροτσιού, μαζί με δύο θέσεις και δύο πορτ-μπεμπέ για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μονό ή ως διπλό καρότσι.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Eimaimama, iCandy Hellas
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012 (24:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να το κερδίσετε αρκεί να αφήσετε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο λέγοντας τις εντυπώσεις σας για το καρότσι iCandy Peach.

icandy-newsfeast

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

golden-dawn-political-party-book-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 3 αντίτυπα από το βιβλίο του Νίκου Χασαπόπουλου «Χρυσή Αυγή – Η ιστορία, τα πρόσωπα και η αλήθεια»

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρία) αντίτυπα από το βιβλίο του Νίκου Χασαπόπουλου «Χρυσή Αυγή – Η ιστορία, τα πρόσωπα και η αλήθεια». Ο Νίκος Χασαπόπουλος είναι πολιτικός συντάκτης στην εφημερίδα Το Βήμα. Διοργάνωση διαγωνισμού: Diastixo.gr, Εκδόσεις Λιβάνη. Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 12 Μαΐου 2013 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, εδώ και […]

greek-poker-cup-casino-loutraki

Διαγωνισμός για να Κερδίσετε 5 θέσεις στο ελληνικό τουρνουά πόκερ Greek Poker Cup

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) θέσεις για το ελληνικό τουρνουά πόκερ Greek Poker Cup, ένα από τα μεγαλύτερα Festival Poker στην Ελλάδα το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 21 μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου 2013 στο Λουτράκι. Διοργάνωση διαγωνισμού: Onsports Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013 (14:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):