Το σκίτσο του ΚΥΡ «στέλνει μήνυμα» στο Νίκο Μανιό για την τραγωδία στην Εθνική Οδό με την Porsche

Ο γνωστός σκιτσογράφος ΚΥΡ δημοσίευσε ένα σκίτσο με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην Εθνική Οδό με την τραγωδία από το δυστύχημα με την Πόρσε (Porsche). Μόνο, που αναφέρθηκε στον «ταξικό» βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Μανιό, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Ο γνωστός σκιτσογράφος ΚΥΡ δημοσίευσε ένα σκίτσο με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην Εθνική Οδό με την τραγωδία από το δυστύχημα με την Πόρσε (Porsche). Μόνο, που αναφέρθηκε στον «ταξικό» βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Μανιό, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Δείτε το μήνυμα του ΚΥΡ στο Μανιό

sketch KYR message Manio Niko tragedy highway Porsche

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

golden-dawn-political-party-book-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 3 αντίτυπα από το βιβλίο του Νίκου Χασαπόπουλου «Χρυσή Αυγή – Η ιστορία, τα πρόσωπα και η αλήθεια»

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρία) αντίτυπα από το βιβλίο του Νίκου Χασαπόπουλου «Χρυσή Αυγή – Η ιστορία, τα πρόσωπα και η αλήθεια». Ο Νίκος Χασαπόπουλος είναι πολιτικός συντάκτης στην εφημερίδα Το Βήμα. Διοργάνωση διαγωνισμού: Diastixo.gr, Εκδόσεις Λιβάνη. Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 12 Μαΐου 2013 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, εδώ και […]

win-contest-kassaros-hotel-competition-metsovo-traditional-village

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις διαμονή στον παραδοσιακό οικισμό του Μετσόβου στο ξενοδοχείο Kassaros Hotel

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) διανυκτέρευση για δύο άτομα, στο ξενοδοχείο Kassaros Hotel, στον παραδοσιακό οικισμό του Μετσόβου, μόλις 50 μ. από την κεντρική πλατεία του Μετσόβου. Διοργάνωση διαγωνισμού: Kassaros Hotel Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμός (έως και): Σάββατο 31 Αυγούστου 2013 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.   […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):