Διαγωνισμός για να κερδίσεις τριήμερα πακέτα διαμονής από το Ekdromi.gr

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό τρία πακέτα τριήμερης διαμονής για 2 άτομα σε Λευκάδα, Παραλία Κατερίνης και Σέρρες.
Διοργάνωση διαγωνισμού: ekdromi.gr (ekdromi.gr)
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016 (23:59)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες:

1ο πακέτο περιλαμβάνει: διαμονή στο 5* ξενοδοχείο Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort στη Λευκάδα, για 3 μέρες 2 νύχτες για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο, από 01 Ιουλίου 2016 έως και 30 Σεπτεμβρίου 2016 με εξαίρεση εορτές και αργίες και κατόπιν διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.

2ο πακέτο περιλαμβάνει διαμονή στο 5* ξενοδοχείο Mediterranean Village, στην Παραλία Κατερίνης για 3 μέρες 2 νύχτες για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο, από 01 Ιουλίου 2016 έως και 30 Σεπτεμβρίου 2016 με εξαίρεση εορτές και αργίες και κατόπιν διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.

3ο πακέτο περιλαμβάνει διαμονή στο 4* ξενοδοχείο Acropol Hotel στις Σέρρες, για 3 μέρες 2 νύχτες για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο, από 01 Ιουλίου 2016 έως και 30 Σεπτεμβρίου 2016 με εξαίρεση εορτές και αργίες και κατόπιν διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

betarades-betting-betfair-money-giveaway-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 1000 € μετρητά από τους Betarades και την Betfair

Διαγωνισμός: Κέρδισε, στο μεγάλο διαγωνισμό 1000€ (ευρώ) μετρητά από τους Betarades, σε συνεργασία με την Betfair. Διοργάνωση διαγωνισμού: Betarades, Betfair Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, πρέπει να στοιχηματίστε 25€ (ευρώ), σε αυτήν την σελίδα, σε […]

goodys-family-meal-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις δώρο ένα οικογενειακό γεύμα αξίας 25 ευρώ στο κατάστημα Goodys της επιλογής σου

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) οικογενειακό γεύμα στο κατάστημα της επιλογής των νικητών, αξίας €25 (ευρώ) από τα Goodys. Διοργάνωση διαγωνισμού: Goody’s Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Τρίτη 10 Απριλίου 2012 (22:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν την σελίδα. Όροι συμμετοχής  Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):