Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα extraordinaire 3ήμερο ταξίδι στη Σέριφο από το Perrier

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια ξεχωριστή Extraordinaire τριήμερη εμπειρία στη Σέριφο! Το 3ήμερο περιλαμβάνει: Διαμονή στο ξενοδοχείο CocoaMat Eco Residences στην παραλία Βάγια της Σερίφου (2 διανυκτερεύσεις). Ακτοπλοϊκά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για 4 άτομα (Πειραιάς-Σέριφος-Πειραιάς). Πρωινό. Δείπνο δίπλα στην παραλία. Δείπνο σε δημοφιλές παραδοσιακό εστιατόριο.
Δραστηριότητα Καταδύσεις. Ιδιωτική μεταφορά από/προς το λιμάνι της Σερίφου.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Perrier (perrier.com)
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 (23:59)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες:

Το ταξίδι μπορεί να πραγματοποιηθεί από 11/07/2016 έως και 07/08/2016  και από 22/08/2016 έως και 30/09/2016. Η διαδικασία κρατήσεων τελείται υπό την προϋπόθεση διαθεσιμότητας των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

scarlet-johansson-naked-pictures-compensation

Αποζημίωση 58.000 ευρώ για τις γυμνές φωτογραφίες της Γιόχανσον!

Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των €58.000 (ευρώ) καλείται να πληρώσει ως αποζημιώσει στην 27χρονη διεθνή ηθοποιό Γιόχανσον (Scarlett Johansson), ο χάκερ (hacker) που διέρρευσε στο διαδίκτυο (internet) γυμνές φωτογραφίες της, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου. Οι φωτογραφίες είχαν διαρρεύσει πριν από περίπου 1 (ένα) χρόνο και το FBI προχώρησε πριν από περίπου 2 (δύο) μήνες στη σύλληψη του […]

interior design home decoration

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τραπεζαρία από το Edrano

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό την εντυπωσιακή δρύινη τραπεζαρία της φωτογραφίας, διαστάσεων 210 x 100 cm. Διοργάνωση διαγωνισμού: Edrano (edrano.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 14 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):