Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 dvd με τη νέα ταινία Happy Feet 2

happy-feet-2-movie-competition-newsfeast


happy-feet-2-movie-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) dvd με τη νέα ταινία Happy Feet 2 και απόλαυσε τις περιπέτειες του Μάμπλ, του σταρ της κλακέτας και μπες και χόρεψε και εσύ μαζί του!
Διοργάνωση διαγωνισμού: Mamakid
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 08 Απριλίου 2012 (24:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού συμπληρώστε τα στοιχεία σας σε αυτήν τη σελίδα.

 

Happy Feet 2 – Λεπτομέρειες ταινίας

Ο Μάμπλ, ο σταρ της κλακέτας, αντιμετωπίζει προβλήματα, γιατί ο γιος του, ο Έρικ, φοβάται τον χορό. Μη θέλοντας να χορέψει, ο Έρικ το βάζει στα πόδια για να συναντήσει τον πανίσχυρο Σβεν – έναν πιγκουίνο που μπορεί να πετάξει! Ο Μάμπλ ξέρει ότι δεν μπορεί με τίποτα να ανταγωνιστεί αυτό το μοναδικό χάρισμα. Τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα όταν η γαλήνη του κόσμου τους θα διαταραχθεί για ακόμη μια φορά από πανίσχυρες δυνάμεις.

  • Έγχρωμο με διάρκεια: 99’
  • Γλώσσα: Αγγλικά/Ελληνικά (μεταγλωττισμένο)
  • Υπότιτλοι: Ελληνικά/English SDH
  • Ήχος: English 5.1 DTS-HD/ 5.1 Dolby Digital
  • Εικόνα: 16:9/2:35

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

deepfale ai photography app

Τι δείχνει νέα έρευνα για όσους βγάζουν πολλές φωτογραφίες

Όσοι τραβάνε πολλές φωτογραφίες με ό,τι τους τραβάει την προσοχή γύρω τους νιώθουν πιο ευτυχισμένοι σε σχέση με όσους δεν φωτογραφίζουν καθόλου. Αυτό είναι το συμπέρασμα μιας νέας αμερικανικής μελέτης, της πρώτης του είδους της, που μάλλον αποενοχοποιεί όσους γυρνάνε με μια κάμερα στο χέρι. Οι ερευνητές, με επικεφαλής την αναπληρώτρια καθηγήτρια Κρίστιν Ντιλ του […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):