Word as image του Ji Lee! Παίζοντας με τις λέξεις και μετατρέποντάς τες σε εικόνες!

word-image-newsfeast

Η συλλογή Word as Image (Λέξεις ως εικόνες) αποτελεί σχεδιαστική μελέτη του Ji Lee. Η πρόκληση ήταν να δημιουργήσει μια εικόνα από μια λέξη, χρησιμοποιώντας μόνο τα γράμματα της ίδιας της λέξης. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια συναρπαστική εξερεύνηση στον κόσμο της τυπογραφίας και των συμβόλων.

word-image-newsfeast

word-image-newsfeast

word-image-newsfeast

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με όλες τις λέξεις που μετέτρεψε ο Ji Lee σε εικόνες χρησιμοποιώντας μόνο τα γραφικά στοιχεία των γραμμάτων, χωρίς να προσθέσει εξωτερικά στοιχεία.

src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τηλεόραση 40” από την Panasonic Greece

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια 4K Ultra HD τηλεόραση Panasonic 40 ιντσών DX600. Διοργάνωση διαγωνισμού: Panasonic Greece (panasonic.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016 (11:30) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Κατερίνα Στικούδη: Ποζάρει ξανά με μαγιό και μοιράζει εγκεφαλικά !

Είναι μια πολύ όμορφη και σέξι γυναίκα και οι πόζες της στο instagram είναι συχνά άκρως αποκαλυπτικές. Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη, η οποία συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια με πολύ γνωστή εταιρία εσωρούχων και μαγιό και για λογαριασμό της οποίας πραγματοποίησε μια καλοκαιρινή φωτογράφιση.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):