Όνειροκρίτης: Τι σημαίνει αν σας επισκεφτεί ένας άγιος

Saint Thomas the Apostle

Αν σας έχει τύχει κάποια στιγμή στη ζωή σας να σας επισκεφτεί στα όνειρά σας ένας Άγιος, τότε ο λόγος περιγράφεται παρακάτω. Η παρουσία των Αγίων στα όνειρα αποκτά διαφορετικές σημασίες, ανάλογα με το φύλο τους, αν είναι άνδρες ή γυναίκες, με το ύφος και τη διάθεση που δείχνουν απέναντι μας, με τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κάποιες άλλες λεπτομέρειες. Διαβάστε αναλυτικά τον ονειροκρίτη για την επίσκεψη αγίων στο όνειρό μας.

Παρηγοριά ή όλεθρος;

Οι Άγιοι, όπως ακριβώς και οι Άγγελοι, είναι όργανα παρηγοριάς ή ολέθρου.

Παρουσία Αγίας στο όνειρο

Η παρουσία γυναικών Αγίων στα όνειρα αποτελεί εγγύηση αναμονής καλύτερων ημερών και χαρμόσυνων ειδήσεων.

Προσοχή όμως, γιατί, όταν όμως αυτές έχουν βλέμμα βλοσυρό ή στέκονται απλώς απέναντι μας και μας κοιτάζουν εξεταστικά ή ζητούν ν’ αγγίξουν το χέρι μας, τότε ίσως θα έχουμε οδυνηρά μαντάτα.

Παρουσία Αγίου στο όνειρο

Η παρουσία των ανδρών αγίων σχετίζεται περισσότερο με τις επαγγελματικές μας δραστηριότητες: Αν ο Άγιος σας πλησιάσει, ευοδώνονται.

Προσοχή όμως, γιατί, αν σας απευθύνει τον λόγο, θα πρέπει να φυλαχτείτε από κινδύνους που ελλοχεύουν. Αν δείτε λείψανο Αγίου, φροντίστε την υγεία σας. Αν ο Άγιος σας καλεί, θα σας απειλήσει μια σοβαρή ασθένεια.

Αν δείτε ότι προσκυνάτε εικόνα Αγίου, τότε θα ξεπεράσετε ένα δύσκολο πρόβλημα, υγείας ή επαγγελματικό.

Ετυμολογία λέξης Άγιος

Η λέξη Άγιος (από το αρχαίο ελληνικό ρήμα ἅζω=φοβάμαι, σέβομαι, τιμώ) είναι επίθετο που περικλείει την έννοια της απόλυτης ιερότητας και αγνότητας από λατρευτική και ηθική άποψη. Η λέξη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να χαρακτηρίσει τη φύση και την υπόσταση του Θεού (π.χ. Άγιο Πνεύμα, Αγία Τριάδα) και σε πολλές περιπτώσεις η λέξη Άγιος (ή Όσιος) χρησιμοποιείται για κάποιον άνθρωπο ο οποίος έχει ανακηρυχθεί από την Εκκλησία ότι είναι καθαγιασμένος από το Θεό.

Μερικοί απά τους μεγάλους αγίους της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας είναι οι:

  • Άγιος Νεκτάριος Αιγίνης
  • Άγιος Νικόλαος
  • Αγία Παρασκευή
  • Άγιος Δημήτριος
  • Αγία Αικατερίνη
  • Δώδεκα Απόστολοι
  • Άγιος Γεώργιος
Permalink: https://www.newsfeast.gr/blog/2021/04/20/dreambook-saint-visit-dream/, Saint's Book: Saintsbooks.net/BooksList.html, Wiki: Wikipedia.org/wiki/Saint, Main Source: Ekklisiaonline.gr/eipan/ti-simeni-an-erthi-kapios-agios-sto-oniro-sou-4/

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

beauty-and-the-beast-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 50 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας Πεντάμορφη και το Τέρας σε 3D

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 50 (πενήντα) διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας Πεντάμορφη και το Τέρας σε προβολή 3D (τρισδιάστατη). Απολαύστε πρώτοι το κλασικό παραμύθι σε τρισδιάστατη προβολή. Διοργάνωση διαγωνισμού: DPG News Digital Media Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 09 Μαρτίου 2012 (10:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):