Tips Ομορφιάς: Θαλασσινό αλάτι για την ακμή !

Το αλάτι κάνει το δέρμα πιο μαλακό, εύπλαστο και μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων και της κυτταρίτιδας. Λειτουργεί ως μια ενυδατική κρέμα για το ξηρό σκασμένο δέρμα και εξισορροπεί το λιπαρό δέρμα.

Beauty Tips: Sea salt for acneΤο αλάτι κάνει το δέρμα πιο μαλακό, εύπλαστο και μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων και της κυτταρίτιδας. Λειτουργεί ως μια ενυδατική κρέμα για το ξηρό σκασμένο δέρμα και εξισορροπεί το λιπαρό δέρμα.

Θεραπεία της ακμής με θαλασσινό αλάτι

Το θαλασσινό αλάτι χρησιμοποιείται συχνά σε μάσκες σαπούνια, κρέμες, toners και καθαριστικά για τη θεραπεία της ακμής. Το θείο βοηθά στη σύνθεση του οξυγόνου, ενώ το κάλιο διατηρεί την ισορροπία του νερού για το μεταβολισμό των κυττάρων, επιτρέποντας έτσι την απορρόφηση της τροφής για να απαλλαγούμε από ακαθαρσίες. Το ασβέστιο καθαρίζει τους πόρους, κάνοντας τις κυτταρικές μεμβράνες ισχυρότερες και το μαγνήσιο απομακρύνει τους ρύπους και τις τοξίνες από το δέρμα.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

nolan-x-lite-grex-moto-helmet-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 3 ξεχωριστά κράνη Nolan Ν-104 και X-Lite 702

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρία) ξεχωριστά κράνη Nolan Ν-104 και X-Lite 702. Διοργάνωση διαγωνισμού: Mototriti Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012 (16:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα. Όροι συμμετοχής Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος […]

v40

Νέα γενιά V40 από τη σουηδική VOLVO

Σύμφωνα με αναφορές στον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο, η Volvo ετοιμάζει να παρουσιάσει μέχρι τις αρχές του 2018 ένα μικρό SUV με πιθανή ονομασία XC40. Αυτό που επιβεβαίωσε η Volvo είναι ότι τα νέα compact μοντέλα της θα βασίζονται σε μία νέα διαμορφώσιμη πλατφόρμα (CMA) και θα κατασκευάζονται στη Ghent (Γάνδη). Χάρη σε αυτή τη […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):