«Βόμβα» καθηγητή Harvard: Έχουμε Αγνοήσει Σημάδια Εξωγήινων

«Βόμβα» καθηγητή Harvard: Έχουμε Αγνοήσει Σημάδια Εξωγήινων

Revelation from Harvard Professor: We Ignore Alien Signs

Μια δήλωση του αστροφυσικού και καθηγητή του Harvard Avi Loeb ότι η ανθρωπότητα έχει δεχθεί σημάδια εξωγήινης ύπαρξης και ζωής αλλά τα αγνόησε, έχει προκαλέσει αίσθηση. Όπως αναφέρει ο καθηγητής οι περίεργες εκλάμψεις που φτάνουν στη γη τα τελευταία χρόνια και πιο συγκεκριμένα από το 2007 είναι πιθανό να αποτελούν διαρροή από ένα τεράστιο πομπό προηγμένης τεχνολογίας που βρίσκεται στα βάθη του σύμπαντος και δίνει ενέργεια σε διαστημόπλοια για διαγαλαξιακά ταξίδια.

Γρήγορες εκλάμψεις ραδιοκυμάτων

Να σημειωθεί ότι οι επιστήμονες δεν έχουν προσδιορίσει ακόμα από που προέρχονται αυτές οι «γρήγορες εκλάμψεις ραδιοκυμάτων» (Fast Radio Bursts-FRB), αλλά σύμφωνα με έρευνά που έχει διεξάγει ο καθηγητής Λόεμπ (Avi Loeb) μαζί με τον συνάδελφό του Μανάσβι Λίνγκαμ (Manasvi Lingam) αποδεικνύεται ότι ο άνθρωπος δεν έχει τα μέσα για να δημιουργήσει μια τέτοια τεχνολογία.


loading...

Δημοσίευμα της Independent

Οι ίδιοι πιστεύουν ότι τα παράξενα μηνύματα θα μπορούσαν να προέρχονται από έναν τεράστιο ραδιοπομπό τόσο ισχυρό που έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει ραδιοκύματα πέρα από τον γαλαξία, καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο καθηγητής σε δημοσίευμα της Independent, η ενέργεια που αποστέλλεται θα μπορούσε να χρησιμοποιείται για διαστημικά ταξίδια σε ηλεκτρομαγνητικά κύματα, με τον ίδιο τρόπο που ένα πλοίο ταξιδεύει στη θάλασσα.

Πάντως οτιδήποτε και αν είναι αυτό που παράγει τις εκλάμψεις ραδιοκυμάτων είναι γεγονός ότι είναι αρκετά ισχυρό για να μετακινεί κάτι που ζυγίζει εκατομμύρια τόνους και αν αυτό συνέβαινε με φυσικό τρόπο, τότε στη Γη θα λαμβάναμε απίστευτα γρήγορες εκλάμψεις ενέργειας.

src: cfa.harvard.edu/~loeb/, scirate.com/search?q=au:Lingam_M+in:astro-ph, newsfeast.gr/2017/03/revelation-harvard-professor-ignore-alien-signs, eleftherostypos.gr/tech/84874-bomba-apo-kathigiti-toy-harvard-exoyme-agnoisei-simadia-exogiinon

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):