Δεν είναι τυχαία ο «Βασιλιάς των ζώων» Δείτε ένα λιοντάρι εναντίον κροκόδειλου! [video]

Επίδειξη δύναμης έκανε ένα αρσενικό λιοντάρι απέναντι σε έναν κροκόδειλο στο δέλτα του ποταμού Okavango (Okavango Grassland), στη Μποτσουάνα, στη νότια Αφρική!

lion vs crocodile

Επίδειξη δύναμης έκανε ένα αρσενικό λιοντάρι απέναντι σε έναν κροκόδειλο στο δέλτα του ποταμού Okavango (Okavango Grassland), στη Μποτσουάνα, στη νότια Αφρική!

Προειδοποίηση λέαινας πριν την επίθεση

Μια αγέλη λεαινών και ένας λέοντας, ενώ ετοιμάζονταν να «απολαύσουν» το θήραμά τους, ένας κροκόδειλος πλησίασε απειλητικά, αγνοώντας την προειδοποίηση μιας λέαινας.

Ωστόσο, κάθε διάθεση του φονικού ερπετού, εξαφανίστηκε όταν πήρε την κατάσταση «πάνω» του ο λέοντας της αγέλης.

Ο «Βασιλιάς των ζώων» απέδειξε ότι ο τίτλος του δεν είναι τυχαίος, καθώς με τρόπο επιβλητικό οδήγησε τον κροκόδειλο σε άτακτη φυγή!

Δείτε το video με την επίθεση του λιονταριού στον κροκόδειλο:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Οδηγός Επιβίωσης: Φίλτρο νερού από φυσικά υλικά κάνει πόσιμο το ακάθαρτο νερό [video]

Αυτό το θέμα αποτελεί ίσως το πιο σημαντικό αντικείμενο της επιβίωσης που όλοι πρέπει να γνωρίζουμε σχετικά με το νερό. Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, ένας άνθρωπος μπορεί ζήσει για δεκάδες ημέρες χωρίς τροφή αλλά όχι πάνω από μερικές ημέρες χωρίς νερό.

ancient-greek-map-roman

Ο αρχαιότερος γεωγραφικός χάρτης της κλασικής αρχαιότητας και η απόδειξη ότι οι αρχαίοι Έλληνες κατασκεύαζαν χάρτες πριν τους Ρωμαίους

Ο αρχαιότερος χάρτης στον δυτικό κόσμο χρονολογείται από το 500 π.χ. και βρέθηκε στη νότια Ιταλία. Πρόκειται για μία απεικόνιση της χερσονήσου της Απουλίας, σε ένα κομμάτι λουστραρισμένου πήλινου βάζου, με μέγεθος λίγομεγαλύτερο ενός γραμματοσήμου. Ο χάρτης της Σολέτο, όπως ονομάζεται, ανακαλύφθηκε από τον Βέλγο αρχαιολόγο Τιερί βαν Κόμπερνολ,από το πανεπιστήμιο του Μονπελιέ, αλλά η ύπαρξή του […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):