ΕΚΤΑΚΤΟ: Tουρκικό πολεμικό πλοίο άνοιξε πυρ στο Φαρμακονήσι- Στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων η στρατιωτική ηγεσία

ntevlet-bahceli-grey-wolves-turkey-greece

Τουρκικό πολεμικό πλοίο έχει παραβιάσει τα χωρικά ύδατα στο Φαρμακονήσι και πραγματοποιεί βολές. Στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων συγκεντρώθηκε εδώ και αρκετή ώρα η στρατιωτική ηγεσία παρακολουθώντας με προσοχή τη νέα τουρκική πρόκληση που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τουρκικό σκάφος «Κουσάντασι»

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τουρκικό σκάφος «Κουσάντασι» παρακολουθείται στενά από κανονιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού. Πρόκειται για ανησυχητική προσπάθεια κλιμάκωσης της Τουρκίας την οποία η Αθήνα παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή.

  • Δείτε την τουρκική Navtex με αριθμό 221/17 με την οποία οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις είχαν προαναγγείλει την εκτέλεση πυρών ανατολικά του Φαρμακονησίου

Οι Τούρκοι διάλεξαν τη στιγμή που ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος βρίσκεται στο Μόναχο για τη Διάσκεψη Ασφαλείας.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Άγγελος Συρίγος: «Ήρθε η ώρα να αυξήσουμε τα χωρικά μας ύδατα στα 12 μίλια»

Μια πρόταση που οπωσδήποτε ταράζει τα νερά του Αιγαίου έκανε με άρθρο του στην Καθημερινή της Κυριακής ο καθηγητής Άγγελος Συρίγος. Ο καθηγητής του Παντείου, σε άρθρο του με τίτλο «Ακυρώνοντας την τουρκική πολιτική», υποστηρίζει ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θα συνεχίσει να αμφισβητεί με διαφόρους τρόπους το νομικό καθεστώς στο Αιγαίο.

ΝΕΟ JEEP® CHEROKEE

Το νέο Cherokee είναι διαθέσιμο με το Active Drive I που έξυπνα επιλέγει μεταξύ κίνησης εμπρός και 4×4, καθώς και το Selec-Terrain® για βέλτιστη πρόσφυση παντός εδάφους. Είναι το πρώτο μεσαίο SUV με σύστημα απεμπλοκής πίσω άξονα, βελτιώνοντας την οικονομία καυσίμου όταν δεν απαιτείται κίνηση 4×4. Η εμπλοκή του πίσω άξονα γίνεται αυτόματα και αθόρυβα, […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):