Ανταρκτική: Κρύβει μια υπόγεια βάση των Ναζί; – Τι λέει ρωσικό ντοκιμαντέρ [βίντεο]

Η Ανταρκτική είναι ένα μέρος που καλύπτει πολλά μυστήρια καθώς υπάρχουν έντονες ιστορικές φήμες ότι ναζιστικά υποβρύχια έφυγαν για εκεί λίγο πριν την κατάρρευση της Γερμανίας το 1945, μεταφέροντας σοβαρά στελέχη του Ναζιστικού Κόμματος. Δείτε τι αποκαλύπτει, το ρωσικό ντοκιμαντέρ!

Antarctica: hides an underground base of the Nazis? What does Russian documentary
Η Ανταρκτική είναι ένα μέρος που καλύπτει πολλά μυστήρια καθώς υπάρχουν έντονες ιστορικές φήμες ότι ναζιστικά υποβρύχια έφυγαν για εκεί λίγο πριν την κατάρρευση της Γερμανίας το 1945. Τα υποβρύχια λέγεται πως έφυγαν μεταφέροντας πολύ σοβαρά στελέχη του Ναζιστικού Κόμματος τα οποία μάλιστα είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με επιδέσμους. Δείτε το ρωσικό ντοκιμαντέρ τι αποκαλύπτει!

Ανταρκτική και υπόγεια βάση

Υπάρχει άλλωστε και η ιστορία που αναφέρει ότι οι Ναζί είχαν κατασκευάσει μια υπόγεια βάση στην παγωμένη ήπειρο.

Δείτε  τι αποκαλύπτει, το ρωσικό ντοκιμαντέρ!

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

deepfale ai photography app

Τι δείχνει νέα έρευνα για όσους βγάζουν πολλές φωτογραφίες

Όσοι τραβάνε πολλές φωτογραφίες με ό,τι τους τραβάει την προσοχή γύρω τους νιώθουν πιο ευτυχισμένοι σε σχέση με όσους δεν φωτογραφίζουν καθόλου. Αυτό είναι το συμπέρασμα μιας νέας αμερικανικής μελέτης, της πρώτης του είδους της, που μάλλον αποενοχοποιεί όσους γυρνάνε με μια κάμερα στο χέρι. Οι ερευνητές, με επικεφαλής την αναπληρώτρια καθηγήτρια Κρίστιν Ντιλ του […]

Σουηδία: Εκατοντάδες πυρηνικά καταφύγια – Φοβάται ρωσική επίθεση

Οι σουηδικές αρχές ετοιμάζουν εκατοντάδες πυρηνικά καταφύγια για να προετοιμαστούν για μια ενδεχόμενη ρωσική επίθεση εν μέσω εντεινόμενων ανησυχιών στη Βαλτική. Η αρμόδια υπηρεσία (MSB) διέταξε την επιθεώρηση 350 καταφυγίων στο νησί Γκότλαντ (Gotland) της Βαλτικής Θάλασσα, όπου σταθμεύουν μόνιμα Σουηδικά στρατεύματα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):