O Τζόνι Ντεπ ξοδεύει 30.000 το μήνα σε κρασιά

Η δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ με το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπούσε, έφερε στην επιφάνεια την πολυέξοδη ζωή του γνωστού ηθοποιού.

johnny depp

Johnny Depp spends 30,000 a month in wines

Η δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ με το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπούσε, έφερε στην επιφάνεια την πολυέξοδη ζωή του γνωστού ηθοποιού.

Μέσα από τη δικαστική διαμάχη ήρθε στην επιφάνεια και το γεγονός, σχετικά με την πολυέξοδή ζωή του, πως μόνο για τα κρασιά του «μήνα», ο γνωστός ηθοποιός ξοδεύει 30.000!

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

international-women-day-newsfeast

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου)

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, αφιερωμένη στην μεγάλη διαμαρτυρία που έλαβε χώρα στις 8 Μαρτίου του 1857 από εργάτριες της πόλης της Νέας Υόρκης, ντυμένες στα λευκά, οι οποίες διεκδικούσαν καλύτερες συνθήκες εργασίας. Η διαμαρτυρία ήταν το ξεκίνημα για τον αγώνα για τα δικαιώματα της γυναίκας στην εργασία και την χειραφέτησή της. Η […]

tom-cruise-famous-hollywood-actor-forbes

Τομ Κρουζ o πιο ακριβοπληρωμένος star του Hollywood με ετήσιο εισόδημα 75 εκατ. δολάρια

To περιοδικό «Forbes» έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τους 11 (έντεκα) πιο ακριβοπληρωμένους star του Hollywood και τα ποσά που κέρδισαν για έναν χρόνο, ξεκινώντας από τον Μάιο του 2011. 1ος (πρώτος) στη λίστα φιγουράρει ο Tom Cruise με ετήσιο εισόδημα 75 εκατ. δολάρια. Τον ακολουθεί ο Leonardo Di Caprio με εισόδημα 37 εκατ. […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):