O Τζόνι Ντεπ ξοδεύει 30.000 το μήνα σε κρασιά

Η δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ με το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπούσε, έφερε στην επιφάνεια την πολυέξοδη ζωή του γνωστού ηθοποιού.

johnny depp

Johnny Depp spends 30,000 a month in wines

Η δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ με το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπούσε, έφερε στην επιφάνεια την πολυέξοδη ζωή του γνωστού ηθοποιού.

Μέσα από τη δικαστική διαμάχη ήρθε στην επιφάνεια και το γεγονός, σχετικά με την πολυέξοδή ζωή του, πως μόνο για τα κρασιά του «μήνα», ο γνωστός ηθοποιός ξοδεύει 30.000!

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

wwe-raw-maria-menounos-wrestlemania

WWE RAW: Δείτε την Μαρία Μενούνος σε πραγματικό ρινγκ!

Η Ελληνοαμερικανά Μαρία Μενούνος μετά το στοίχημα που έβαλε με τον παρουσιαστή Mario Lopez και τον ανταποκριτή AJ Calloway του καναλιού Extra ότι αν δεν κερδίσει η αγαπημένη της ομάδα στο Super Bowl θα έκανε τα χρέη της παρουσιάστριας φορώντας μόνο ένα μπικίνι, τώρα έρχεται να μας συναρπάσει με τις εκπληκτικές τις ικανότητες στο ρινγκ, […]

ALICE COOPER: Μια βαθειά εξομολόγηση για τν πίστη του στο Ιησού Χριστό

Ο Κούπερ γνώρισε το αλκοόλ όταν άρχισε την μουσική του καριέρα, και έπινε πολύ για τα επόμενα 15 χρόνια. Ο Lonn παρέθεσε τα λόγια του ίδιου του Κούπερ: «Ήμουν ένας απόλυτα λειτουργικός αλκοολικός – πιθανότατα ο πιο λειτουργικός που έχει υπάρξει ποτέ. Δεν έχανα παράσταση. Ποτέ δεν σκόνταψα. Ποτέ δεν μπέρδεψα τις λέξεις. Δηλαδή, ήμουν ο […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):