Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το εαρινό Ράλλυ Σπριντ!

Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει για τον 1ο αγώνα του Κυπέλλου Χώματος 2017, το ΕΑΡΙΝΟ Ράλλυ Σπριντ που διοργανώνει η START LINE. Ο αγώνας θα εκκινήσει στην αφετηρία της Ειδικής διαδρομής «Κινέτα» στις 11:00 το πρωί της Κυριακής.

auto car news

Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει για τον 1ο αγώνα του Κυπέλλου Χώματος 2017, το ΕΑΡΙΝΟ Ράλλυ Σπριντ που διοργανώνει η START LINE. Ο αγώνας θα εκκινήσει στην αφετηρία της Ειδικής διαδρομής «Κινέτα» στις 11:00 το πρωί της Κυριακής 19 Μαρτίου για να καλύψει τα 19 χλμ. του πρώτου από τα συνολικά δύο (2) περάσματα της σχεδίασης της Κινέτας, όπως και πέρυσι.

preparations-rally-sprint-spring

Εκκίνηση

Η εκκίνηση της Ε.Δ. βρίσκεται 1 χλμ. μετά τη διασταύρωση με το δρόμο που έρχεται από την κεραία του ΟΤΕ. Η διαδρομή συνεχίζει μέχρι την άσφαλτο που οδηγεί προς Αγίους Θεοδώρους, όπου τα αγωνιστικά στρίβουν δεξιά στη διασταύρωση που οδηγεί προς τη Μονή Παναγία Πράθι.

Σε 3 χιλιόμετρα στρίβουν αριστερά στη διασταύρωση με κατεύθυνση προς Λουτράκι και ακολουθώντας τη διαδρομή κατευθύνονται προς τη χωματερή Λουτρακίου όπου συναντούν την άσφαλτο.

Τα αγωνιστικά στρίβουν δεξιά και συνεχίζοντας για 1 χλμ. περίπου ξαναμπαίνουν στο χώμα αριστερά. Συνεχίζοντας τη χωμάτινη διαδρομή (ανάποδα το shakedown του Ράλλυ Ακρόπολις) τερματίζουν μετά από περίπου 3 χλμ.

preparations-rally-sprint-spring

ΕΑΡΙΝΟ Ράλλυ Σπριντ

Το ΕΑΡΙΝΟ Ράλλυ Σπριντ διεξάγεται υπό την Αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων – Περαχώρας και με την υποστήριξη του Δήμου Μεγαρέων.

Το κέντρο του αγώνα, η ανασυγκρότηση, το σέρβις παρκ, ο τερματισμός και η απονομή του αγώνα θα φιλοξενηθούν και πάλι στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.

src src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

auto car news

Το Peugeot 3008 αναδείχθηκε Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2017!

Σε μια πολύ ευχάριστη και ιδιαίτερη τελετή, όπως κάθε χρόνο λίγο πριν την επίσημη έναρξη της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης, η κριτική επιτροπή, δια στόματος του προέδρου του θεσμού, παρουσίασε στους δημοσιογράφους του ειδικού τύπου το νικητή του διαγωνισμού για το Αυτοκίνητο της Χρονιάς του 2017.

bmw-m3-e36-video-newsfeast

Η θρυλική BMW Σειρά Ε36 Μ3 [VIDEO]

Ένας αδικημένος θρύλος! Η πρώτη Μ3 ήταν, για πολλούς, η απόλυτη τελειότητα. Αυτό αυτόματα δημιουργεί τεράστιες προσδοκίες και απαιτήσεις κάθε φορά που η BMW παρουσιάζει νέα Μ3! Η Ε36 Μ3 έκανε το ντεμπούτο της το 1992 στο Παρίσι και αμέσως ήταν σαφές ότι η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία είχε αποφασίσει να κάνει κάτι πραγματικά καλό. Αρχικά είχε […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):