Απίστευτες φωτογραφίες: Δέκα σωσίες διασημοτήτων που δεν κατάγονται καν από την ίδια χώρα!

Απίστευτες φωτογραφίες: Δέκα σωσίες διασημοτήτων που δεν κατάγονται καν από την ίδια χώρα!

Απίστευτες φωτογραφίες: Δέκα σωσίες διασημοτήτων που δεν κατάγονται καν από την ίδια χώρα! Γνωρίστε τον Τούρκο Τζορτζ Κλούνεϊ, το Μεξικανό Μόργκαν Φρίμαν, τον κινέζο Πούτιν και τον Ινδονήσιο Μπαράκ Ομπάμα!
Με σχεδόν 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους να κατοικούν τον πλανήτη, δεν είναι παράξενο που μερικοί από εμάς μοιάζουμε αρκετά ο ένας με τον άλλον.  Καθημερινά διαβάζουμε για περιπτώσεις ανθρώπων που συναντούν τον σωσία τους κάτω από τις πιο απρόσμενες και παράξενες συνθήκες, ωστόσο αυτό δεν συμβαίνει μονάχα σε εμάς, τους «κοινούς θνητούς».

Ακόμα και οι σταρ του Χόλιγουντ, όσο λαμπεροί και μοναδικοί και αν είναι, έχουν κάποιον με τον οποίο μοιάζουν «σαν δυο σταγόνες νερό».

Για του λόγου το αληθές, ο ιστότοπος Bored Panda συγκέντρωσε 10 φωτογραφίες ανθρώπων από διαφορετικές χώρες που, παρά τις πολλές διαφορές τους, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: μοιάζουν εκπληκτικά με κάποιον διάσημο, με όλα τα επίμονα βλέμματα και τα επιφωνήματα έκπληξης που αυτό συνεπάγεται για την καθημερινότητά τους. Απολαύστε τους:


loading...

Ο Μεξικανός Μόργκαν Φρίμαν

Ο Ινδονήσιος Μπαράκ Ομπάμα

Ο Βραζιλιάνος Ντάνι ντε ΒίτοΕδώ αλλάζει και το φύλο! Ο Τζέι Ζι σε… γυναικεία έκδοση!

Ο Ρώσος Χιου Λόρι.

Ο Σουηδός Λεονάρντο ντι Κάπριο

Ο Κινέζος Βλαντιμίρ Πούτιν

src src

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):