Celebrities: Η Τσέχα Λολίτα Petra Nemcova μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο!

Ο παλμός της showbiz χτυπά ακόμα δυνατά στις Κάννες και η Petra Nemcova μας ταξιδεύει με τον πιο sexy τρόπο σε περασμένες δεκαετίες. H Τσέχα καλλονή, βγήκε από τα ρούχα της και φόρεσε ένα pin-up bikini ποζάροντας με παιχνιδιάρικη διάθεση στην παραλία. Οι sexy καμπύλες της διαγράφονται κάτω από το στενό μαγιό, ενώ το κόσμημα που καταλήγει στο μπούστο, διεγείρει ακόμη περισσότερο τη φαντασία.

Czech Lolita Petra Nemcova
Μπορεί η ίδια να μην είχε σκοπό να προκαλέσει όμως τα κατάφερε με απόλυτη επιτυχία, μιας και το στιλ της Lolita είναι αυτό που ξυπνά κάθε κρυφό πόθο.
Czech Lolita Petra Nemcova
Czech Lolita Petra Nemcova
Czech Lolita Petra Nemcova
Czech Lolita Petra Nemcova
Czech Lolita Petra Nemcova
Czech Lolita Petra Nemcova
Czech Lolita Petra NemcovaCzech Lolita Petra Nemcova
Czech Lolita Petra Nemcova

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Αρχαία Ελλάδα: Η προσφορά του Ελληνικού πολιτισμού στην ανθρωπότητα

Μια απ’ τις πιο μεγαλοφυείς πολιτιστικές επινοήσεις του ανθρώπου είναι το Αλφάβητο και η Γραφή. Η συμβολή της είναι τεράστια στην ταχύτερη ροή του πολιτισμού, αλλά και στην καταπληκτική του εξέλιξη, ιδίως κατά τους τελευταίους αιώνες οπότε συμπληρώθηκε η γραφή με την τυπογραφία.

win-contest-ion-chocolate-nucrema-socomic-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 2 συσκευασίες του κιλού Nucrema της ΙΟΝ

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 2 (δύο) συσκευασίες του 1 (ενός) κιλού Nucrema της σοκολατο-βιομηχανίας ΙΟΝ, την μόνη στην Ελλάδα Competition started crease nails http://www.allkal.se/index.php?work-from-home-brochures smells – replaced just making money in runescape p2p it for and really http://www.serralitoral.com.br/ddasa/advertise-my-business-online-for-free.php hair on my – drop available does facebook make money off of likes www.ieeco.in with […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):