Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα εργονομικό TabletPillow από το Cool Home

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό το απίθανο TabletPillow της Bosign, ένα μαξιλάρι ειδικά διαμορφωμένο για χρήση και μεταφορά tablets και smartphones! Επίσης χρησιμοποιείται και σαν βάση για το tablet ώστε να το κρατά σε οριζόντια ή κατακόρυφη θέση, χωρίς να το κρατάτε!
Διοργάνωση διαγωνισμού: Cool Home (coolhome.gr)
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 31 Μαΐου 2016 (23:59)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

baianas-summer-accessory-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 100 Baianas βραχιόλια σε καλοκαιρινά χρώματα

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 100 (εκατό) αξεσουάρ – βραχιόλια Baianas σε 11 (έντεκα) λαμπερά χρώματα, για να φωτίσει τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου. Διοργάνωση διαγωνισμού: Baianas Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τα χρωματιστά αξεσουάρ Baianas στο χρώμα της επιλογής σας κάντε […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις έναν εκτυπωτή Pixma από την Canon Greece

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μοναδικό εκτυπωτή Canon Pixma G3400, πολλαπλών λειτουργιών με υποστήριξη Wi-Fi και cloud, καθώς και επαναγεμιζόμενες δεξαμενές μελανιού! Διοργάνωση διαγωνισμού: Canon Greece (canon.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 19 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):