Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια 5-ήμερη διαμονή σε Penthouse στο Μακρύ Γιαλό ΚΡΗΤΗΣ

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια 5-ήμερη διαμονή (4 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα σε ένα από τα πολυτελή Penthouse του Bayview στο Μακρύ Γιαλό Κρήτης.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Bayview Lagada Management Crete (creteapartments.holiday)
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 (23:59)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες:

Οι διαθέσιμες ημερομηνίες είναι: 1/6 – 14/07 και 1/9 – 31/10 ! Αν θέλετε να μείνετε παραπάνω, το βραβείο αποτελεί έκπτωση για το σύνολο της διαμονής σας!

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα σαβ/κο στο Πήλιο από την ΩΜΕΓΑ

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα Σαββατοκύριακο σε παραλιακό μέρος στο Πήλιο! Οι επόμενοι δέκα θα κερδίσουν από ένα κουτί με όσπρια / ρύζια ΩΜΕΓΑ. Διοργάνωση διαγωνισμού: ΩΜΕΓΑ  ΑΒΕΕ (omega.com.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 01 Ιουλίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

9 τρόποι ενδυνάμωσης για να αντέξεις κάθε δυσκολία

Όταν έρχονται τα δύσκολα πολλές φορές απελπιζόμαστε, χάνουμε τον προσανατολισμό μας και κινδυνεύουμε να δράσουμε παράλογα ή απλώς να βυθιστούμε στην αδράνεια και στο σκοτάδι. Παρακάτω είναι 9 τρόποι ενδυνάμωσης του εαυτού ώστε να μπορέσεις με ψυχραιμία να σκεφτείς και να κάνεις τις ανάλογες κινήσεις που θα σε βγάλουν από τις δυσκολίες σου ή θα σε κάνουν να τις παρατηρήσεις με μια άλλη ματιά.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):