Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια 5-ήμερη διαμονή σε Penthouse στο Μακρύ Γιαλό ΚΡΗΤΗΣ

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια 5-ήμερη διαμονή (4 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα σε ένα από τα πολυτελή Penthouse του Bayview στο Μακρύ Γιαλό Κρήτης.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Bayview Lagada Management Crete (creteapartments.holiday)
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 (23:59)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες:

Οι διαθέσιμες ημερομηνίες είναι: 1/6 – 14/07 και 1/9 – 31/10 ! Αν θέλετε να μείνετε παραπάνω, το βραβείο αποτελεί έκπτωση για το σύνολο της διαμονής σας!

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

superdry-fashion-queen-boutique-facebook-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το καλοκαιρινό σετ SuperDry από το Fashion Queen Boutique

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό το σετ της φωτογραφίας (t-shirt και flip-flops) του αγγλικού οίκου ρούχων SuperDry, ο οποίος συνδυάζει αμερικανικό στυλ με ιαπωνικά εμπνευσμένα γραφικά. Διοργάνωση διαγωνισμού: Fashion Queen Boutique Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 27 Απριλίου 2013 (00:01:00.0) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, κάνοντας […]

Με σύμφωνα συμβίωσης νομιμοποιούνται οι μετανάστες -Εικονικοί «γάμοι» ο νέος τρόπος να παραμένουν στην Ελλάδα

Tα τραγικά κενά ασφαλείας και οι πολιτικές των ελληνικών κυβερνήσεων σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα ανατινάζουν τη θεμέλιο λίθο του έθνους μας, καθώς οι παράνομοι μετανάστες νομιμοποιούνται με σύμφωνα συμβίωσης. Οι ελληνικές Αρχές έχουν εντοπίσει περιπτώσεις καταστρατήγησης της κείμενης νομοθεσίας του Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης, με επίκεντρο, όχι μόνο εικονικούς γάμους, όπως μέχρι τώρα, αλλά και εικονική απόκτηση τέκνων!

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):