Συνελήφθησαν τρεις νεαροί για κατοχή ναρκωτικών στην Πτολεμαΐδα

ptolemaida-greek-police-arrest-cannabis


ptolemaida-greek-police-arrest-cannabis

Τρεις ημεδαποί, δύο 25χρονοι και ένας 21χρονος, συνελήφθησαν τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου στην περιοχή Κουρίου της Πτολεμαΐδας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.  Συγκεκριμένα, οι 3 (τρεις) συλληφθέντες, βρέθηκαν να κατείχαν από κοινού μικροποσότητα κάνναβης, η οποία απορρίφθηκε από το εσωτερικό του Ι.Χ. επιβατικού αυτοκίνητου στο οποίο επέβαιναν, αφού ο 25χρονος οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα, προκειμένου να αποφύγουν επικείμενο έλεγχο από αστυνομικούς.

src src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις πλατφόρμες Tsakiris Mallas από το Queen.gr

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα ζευγάρι navy πλατφόρμες Tsakiris Mallas. Διοργάνωση διαγωνισμού: Queen.gr (queen.gr) και τη Νικολέττα Ράλλη Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016 (10:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Υγεία: Η διατροφή που αυξάνει το κολλαγόνο

Υπάρχουν πάνω από 10,000 διαφορετικές πρωτεΐνες τις οποίες χρειάζεται στο σώμα για να διατηρηθεί στη ζωή αλλά μια από αυτές ξεχωρίζει: το κολλαγόνο. Οι πρωτεΐνες αποτελούν το 75% ενός ανθρώπου, αν δεν υπολογιστεί το νερό και το κολλαγόνο αποτελεί το 30% του συνόλου των πρωτεϊνών. Αυτό και μόνο δείχνει πόσο σημαντικό είναι.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):