Διαγωνισμός για να Κερδίσεις μπλουζάκια του Techblog

win-free-t-shirt-techblog-competition


win-free-t-shirt-techblog-competition

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 2 (δύο) μπλουζάκια (t-shirt) με τη στάμπα της τεχνολογικής ιστοσελίδας Techblog.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Techblog
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013 (20:00)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού αφήνοντας το σχόλιό σας και αναφέροντας ποιο είναι το πιο τρελό μέρος που θα φορέσετε το μπλουζάκι πρώτη φορά, σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Techblog και κερδισε δώρο 2 (δύο) t-shirt με τη στάμπα της τεχνολογικής ιστοσελίδας Techblog.

  • Τα μπλουζάκια είναι σε νούμερο Large και Extra-Large και ο 1ος (πρώτος) από τους 2 (δύο) τυχερούς νικητές θα επιλέξει και πρώτος ποιο από τα δύο νούμερα θέλει.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

we-are-all-greeks-now-newsfeast

Δείτε το βίντεο που δείχνει γιατί είμαστε όλοι Έλληνες! We are all GREEKS [video]

Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί ένα από τα στοιχεία που δείχνει τι είναι αυτό που μας κάνει όλους Έλληνες! Είναι αυτό που όλοι βλέπουν σχεδόν καθημερινά αλλά ξεχνάνε σχεδόν καθημερινά! Και όπως είχε γράψει ο Άγγλος ρομαντικός ποιητής Percy Bysshe Shelley στο ποίημα Hellas: «We are all Greeks. Our laws, our literature, our religion, our […]

thalatta-seaside-hotel-sea-view-room-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 3 τριήμερα με πρωινό σε Holiday Sea View room στο Thalatta Seaside Hotel για 2 άτομα

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρία) τριήμερα με πρωινό σε Holiday Sea View room (δωμάτιο) στο Thalatta Seaside Hotel για 2 (δύο) άτομα! Διοργάνωση διαγωνισμού: Thalatta Seaside Hotel Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τρίτη 31 Ιουλίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Thalatta Seaside Hotel και κερδισε δωρο 3 (τρία) μοναδικά τριήμερα […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):