Η ΔΟΕ αφαίρεσε το Ολυμπιακό μετάλλιο και τους τίτλους του Γύρου της Γαλλίας από τον ποδηλάτη Lance Armstrong

lance-armstrong-golden-olympic-medal-winner

lance-armstrong-golden-olympic-medal-winner

Όπως, λίγο πολύ αναμενόταν, η ΔΟΕ (Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή), προχώρησε στην αφαίρεση από το Λανς Άρμστρονγκ (Lance Armstrong) του χάλκινου μεταλλίου που είχε κερδίσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000. Η ΔΟΕ ενήργησε μετά την απόφαση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (UCI) να τιμωρήσει τον Αμερικανό ποδηλάτη με ισόβιο αποκλεισμό από τους αγώνες και να ακυρώσει τους 7 (επτά) τίτλους του από τον ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας, μετά την εμπλοκή του στη χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Ο Άρμστρονγκ είχε το δικαίωμα, εντός 21 (είκοσι μίας) ημερών, να ασκήσει έφεση στην απόφαση της UCI, κάτι που δεν έκανε.

«Έχουμε ήδη στείλει επιστολή στον Άρμστρονγκ, ζητώντας του να επιστρέψει το μετάλλιο. Ήταν μία απόφαση που είχε ληφθεί αρχικά στο εκτελεστικό συμβούλιο πριν από τα Χριστούγεννα. Περιμένουμε την επιβεβαίωση από την UCI ότι δεν έχει ασκήσει έφεση κατά της απόφασης αποκλεισμού του» δήλωσε εκπρόσωπος της ΔΟΕ (Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή).

src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

win-contest-kassaros-hotel-competition-metsovo-traditional-village

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις διαμονή στον παραδοσιακό οικισμό του Μετσόβου στο ξενοδοχείο Kassaros Hotel

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) διανυκτέρευση για δύο άτομα, στο ξενοδοχείο Kassaros Hotel, στον παραδοσιακό οικισμό του Μετσόβου, μόλις 50 μ. από την κεντρική πλατεία του Μετσόβου. Διοργάνωση διαγωνισμού: Kassaros Hotel Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμός (έως και): Σάββατο 31 Αυγούστου 2013 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.   […]

poker-strategy-tips-tricks

Στρατηγική: Πως να κάνεις slow play με flush στο flop

Το flopped flush είναι αναμφίβολα μια ενδιαφέρουσα πρόκληση για τον κάθε παίκτη. Φανταστείτε λοιπόν να κάνετε raise ένα hand όπως  και το flop ν’ ανοίξει . Αν κάνετε πάντα bet, raise και re-raise με flush στο flop, το range σας θα είναι πολύ αδύναμο και απροστάτευτο όταν τσεκάρετε. Γι’ αυτό το λόγο είναι σημαντικό μερικές φορές να κάνετε slow-play […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):