Διαγωνισμός για να Κερδίσεις Δωρεάν ένα laptop HP Pavilion G6-2160

win-contest-hp-pavilion-g6-2160-quest-pizza-fan-competition


win-contest-hp-pavilion-g6-2160-quest-pizza-fan-competition

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (έναν) φορητό υπολογιστή (laptop) HP Pavilion g6-2160 ev, με κομψό φινίρισμα εξωτερικά και ισχυρά χαρακτηριστικά στο εσωτερικό.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Pizza Fan, HP Shop, Quest Online
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013 (12:00)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού από αυτήν τη σελίδα!

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο της Pizza Fan και κερδισε δώρο το φορητό υπολογιστή HP Pavilion g6 – 2160 ev (B9N69EA) αξίας 479€ (ευρώ).

Χαρακτηριστικά HP Pavilion G6-2160

  • Στο HP Pavilion G6-2160 είναι εγκατεστημένος ο διπύρηνος επεξεργαστής AMD A6-4400M APU 2.60 GHz.
  • Ο φορητός υπολογιστής HP Pavilion G6-2160 διαθέτει μνήμη 4 GB DDR3, αυξάνοντας τις επιδόσεις του φορητού, μετατρέποντας τον σε ένα ισχυρό σταθμό εργασίας και διασκέδασης!
  • Απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας ταινίες με τα διπλά γραφικά AMD Radeon HD 7520G και 7670M, που είναι ιδανικά για απλές καθημερινές λειτουργίες και για gaming.
  • Διαθέτει ταχύτατο σκληρό δίσκο 500 GB,  προστασίας από κραδασμούς και παρέχει άφθονο χώρο για τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τα αρχεία σας.
  • Η οθόνη 15.6″ τεχνολογίας BrightView HD LED, με αναλογία 16:9 και ανάλυση 1366×768, παράγει πιο λαμπερές εικόνες για να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας ταινίες και video σε υψηλή ανάλυση.
  • Εκμεταλλευτείτε την ασύρματη επικοινωνία για γρήγορες ταχύτητες και αδιάκοπο σήμα λήψης. Η μπαταρία Ιόντων λιθίου έχει μεγάλη διάρκεια και δεν αυξάνεται το μέγεθος ή το βάρος του notebook.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

patriarch-rome-francesco-enthronement-patriarch-bartholomew

Πραγματοποιήθηκε η ενθρόνιση του Πάπα Φραγκίσκου στην οποία παρευρέθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Με λαμπρότητα αλλά και με απλότητα τελέστηκε η ενθρόνιση του πάπα Φραγκίσκου το πρωί της Τρίτης στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό. Όπως επιθυμούσε ο Αργεντινός πάπας, τα αποσπάσματα στο Ευαγγέλιο εψάλησαν στα ελληνικά και όχι στα λατινικά ενώ σύμφωνα με την παράδοση ο Ποντίφικας φόρεσε το «Δαχτυλίδι του Ψαρά» που συμβολίζει ότι είναι διάδοχος […]

Αρχαία Ελλάδα: Ποιος ήταν ο Ηφαιστίωνας και πως βρέθηκε το μονόγραμμά του στο ταφικό μνημείο της Αμφίπολης [video]

Το ενδιαφέρον για το μεγαλειώδες ταφικό μνημείο της Αμφίπολης αναζωπυρώθηκε μετά την αποκάλυψη της επικεφαλής των ανασκαφών, Κατερίνας Περιστέρη, ότι οι αρχαιολόγοι βρήκαν κατά τις ανασκαφικές έρευνες το μονόγραμμα του Ηφαιστίωνα. Ποιός ήταν όμως ο Ηφαιστίωνας;

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):