Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 100 διπλά εισιτήρια για τον αγώνα της Εθνικής Ανδρών με την Ελβετία

win-contest-double-tickets-game-national-team-switzerland-epo-hellenic-football-federation-competition


win-contest-double-tickets-game-national-team-switzerland-epo-hellenic-football-federation-competition

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 100 (εκατό) διπλά εισιτήρια για τον αγώνα της Εθνικής Ανδρών με την Ελβετία, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6 (έξι) Φεβρουαρίου 2013, προσφορά της ΕΠΟ (Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας).
Διοργάνωση διαγωνισμού: ΕΠΟ
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 06 Ιανουαρίου 2013 (22:00)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, αρκεί να κάνετε like (μου αρέσει) στο facebook σε αυτήν τη σελίδα, και να στείλετε την πιο… ποδοσφαιρική Χριστουγεννιάτικη κάρτα!

Όροι συμμετοχής

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο της EPOHellenic Football Federation και κερδισε το 100 (εκατό) διπλά εισιτήρια για τον αγώνα ΕλλάδαΕλβετίαδώρο της EPO.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

forever-21-shopping-bags-new-york-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 shopping bags από το Forever 21 με χαρακτηριστικές στάμπες από στοιχεία της Νέας Υόρκης (NYC)

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) shopping bags από το κατάστημα Forever 21 της Νέας Υόρκης με χαρούμενες στάμπες από χαρακτηριστικά στοιχεία της Νέας Υόρκης (NYC). Διοργάνωση διαγωνισμού: Pink Girl Notes Κλήρωση διαγωνισμό: Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την  Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τις υπέροχες τσάντες κάντε κοινοποίηση (share) αυτή τη […]

Παγκόσμια πρωτοτυπία για το Σουηδικό τραπεζικό σύστημα η εφαρμογή SWISH

H πρωτοπόρος Σουηδία ετοιμάζεται σχεδόν για πλήρη κατάργηση των μετρητών. «Τα μετρητά παραμένουν σημαντικό μέσο πληρωμών στις αγορές πολλών χωρών, αυτό όμως δεν ισχύει πλέον στη Σουηδία. Η χρήση μετρητών είναι περιορισμένη και μειώνεται ταχύτατα», αποκαλύπτει ο Νίκλας Άρβιντσον του Βασιλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας KTH. Σε μια χώρα όπου οι χρεωστικές κάρτες χρησιμοποιούνται ακόμα και για τα […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):