Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 πετσέτες, 5 Σετ καλλυντικών ανδρικής περιποίησης και 6 T-shirts από τα Prince Oliver

prince-oliver-towel-cosmetics-t-shirt-competition


prince-oliver-towel-cosmetics-t-shirt-competition

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) πετσέτες, 5 (πέντε) Σετ καλλυντικών ανδρικής περιποίησης και 6 (έξι) T-shirts (2 σε κάθε μέγεθος), προσφοράς από τα καταστήματα Prince Oliver.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Ntynomai
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 3 Ιουνίου 2012 (24:00)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, αφήστε το σχόλιό σας, λέγοντας ποιο δώρο επιθυμείτε να κερδίσετε, σε αυτήν τη σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Ntynomai και κερδισε δωρο 5 πετσέτες, 5 Σετ καλλυντικών ανδρικής περιποίησης και 6 T-shirts από τα καταστήματα Prince Oliver.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Πρώην πράκτορας της CIA: «Εγώ δολοφόνησα την Μέριλιν Μονρόε»

Ένας 78χρονος συνταξιούχος πράκτορας της CIA που δεν έχει πολύ χρόνο ζωής, ο Normand Hodges, έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις από το νοσοκομείο. Όπως υποστήριξε έκανε 37 δολοφονίες για την αμερικανική κυβέρνηση από το 1959 μέχρι το 1972, μεταξύ των οποίων και της Μέριλιν Μονρόε.

meeting-mitsotakis-professor-nadir-arber-israel-coronavirus

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον καθηγητή Nadir Arber που ανακάλυψε φάρμακο για τον κορωνοϊό

Συνάντηση με τον καθηγητή Ιατρικής στο Ιατρικό Κέντρο του Τελ Αβίβ και επικεφαλής του Κέντρου Πρόληψης Καρκίνου Ναντίρ Αρμπέρ, ο οποίος ανακάλυψε το εισπνεόμενο φάρμακο για τον κορωνοϊό, θα έχει σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός της Ελλάδος, Κυριάκος Μητσοτάκης. Η συνάντηση θα γίνει παρουσία του καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):