Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 10 τυπωμένες κούπες πορσελάνης με φωτογραφία ή το λογότυπο της επιλογής σου

printed-photo-company-logo-china-mug-competition-newsfeast


printed-photo-company-logo-china-mug-competition-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 10 (δέκα) τυπωμένες κούπες πορσελάνης με μία φωτογραφία της επιλογής σου ή ακόμη και το λογότυπο της επιχείρησης σου.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Typografos
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Παρασκευή 20 Απριλίου 2012 (14:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού αφήστε ένα σχόλιο και κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Typografos και κερδισε δωρο 1 (μία) τυπωμένη κούπα πορσελάνης. Οι τυχεροί θα είναι 10 (δέκα).

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

viva-travel-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να κερδίσεις Ταξίδι για οποιονδήποτε Ευρωπαϊκό προορισμό και 10 κουπόνια συνολική αξίας 500 ευρώ

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα ταξίδι για 2 (δύο) άτομα για οποιονδήποτε Ευρωπαϊκό προορισμό και 10 (δέκα) κουπόνια συνολική αξίας 500€ (ευρώ). Διοργάνωση διαγωνισμού: Viva Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το υπέροχο ταξίδι και τα κουπόνια του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα στο facebook και […]

Nokia-Lumia-800-contest-cosmote-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το Nokia Lumia 800 Windows Phone Mango με κάμερα 8 MP

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό το smartphone Nokia Lumia 800 το πρώτο με λειτουργικό σύστημα Windows Phone Mango και κάμερα 8 MP, προσφορά από την εταιρεία Cosmote. Διοργάνωση διαγωνισμού: Digitallife Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Κυριακή 04 Μαρτίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, ή αφήστε το σχόλιό σας κάτω από αυτό το […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):