Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 dvd με τη νέα ταινία Happy Feet 2

happy-feet-2-movie-competition-newsfeast


happy-feet-2-movie-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) dvd με τη νέα ταινία Happy Feet 2 και απόλαυσε τις περιπέτειες του Μάμπλ, του σταρ της κλακέτας και μπες και χόρεψε και εσύ μαζί του!
Διοργάνωση διαγωνισμού: Mamakid
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 08 Απριλίου 2012 (24:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού συμπληρώστε τα στοιχεία σας σε αυτήν τη σελίδα.

 

Happy Feet 2 – Λεπτομέρειες ταινίας

Ο Μάμπλ, ο σταρ της κλακέτας, αντιμετωπίζει προβλήματα, γιατί ο γιος του, ο Έρικ, φοβάται τον χορό. Μη θέλοντας να χορέψει, ο Έρικ το βάζει στα πόδια για να συναντήσει τον πανίσχυρο Σβεν – έναν πιγκουίνο που μπορεί να πετάξει! Ο Μάμπλ ξέρει ότι δεν μπορεί με τίποτα να ανταγωνιστεί αυτό το μοναδικό χάρισμα. Τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα όταν η γαλήνη του κόσμου τους θα διαταραχθεί για ακόμη μια φορά από πανίσχυρες δυνάμεις.

  • Έγχρωμο με διάρκεια: 99’
  • Γλώσσα: Αγγλικά/Ελληνικά (μεταγλωττισμένο)
  • Υπότιτλοι: Ελληνικά/English SDH
  • Ήχος: English 5.1 DTS-HD/ 5.1 Dolby Digital
  • Εικόνα: 16:9/2:35

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Ο Chao Ma κατακτά το China Poker Carnival main event 2012

Το μεγαλύτερο τουρνουά πόκερ στην Κίνα ξεκίνησε στις 18 Μαρτίου με 414 (τετρακόσιους δεκατέσσερις) παίκτες και ολοκληρώθηκε στις 22, του ίδιου μήνα, με τον Chao Ma να κατακτά την 1η (πρώτη) θέση, αποκομίζοντας το έπαθλο των CNY 300.000 (κινέζικα yuan). Η νίκη του Chao Ma, στο China Poker Carnival 2012, ήρθε μετά από την τελική […]

win-smartphone-htc-one-bestprice-phaistos-networks-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 2 τετραπύρηνα smartphone κινητά HTC One 32 GB

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 2 (δύο) smartphone HTC One, από την HTC, στο διαγωνισμό με τίτλο «Κέρδισε το νέο HTC One». Διοργάνωση διαγωνισμού: Bestprice.gr, HTC, Phaistos Networks A.E., ΒΙ ΕΝΤ Ο Διαφημιστική Συμβουλευτική Α.Ε.. Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τετάρτη 29 Μαΐου 2013 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο και κερδισε το δωρο του διαγωνισμού.   […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):