Αντί για βενζίνη είχε ηρωίνη ένας 51άχρονος Βούλγαρος στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου

heroin-car-tank-police-kastanies-evros-newsfeast


heroin-car-tank-police-kastanies-evros-newsfeast

Μετά τον εντοπισμό 25 (είκοσι πέντε) κιλών ηρωίνης σε ρεζερβουάρ οχήματος, το τελωνείο στις Καστανιές του Έβρου βρίσκεται σε επιφυλακή. Η ναρκωτική ουσία (ηρωίνη) εντοπίστηκε στο ρεζερβουάρ του οχήματος το οποίο οδηγούσε 51άχρονος Βούλγαρος άντρας, ο οποίος είχε ξεκινήσει από την Τουρκία και είχε προορισμό την Βουλγαρία.

Οι Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης και Δίωξης Λαθρομετανάστευσης συλλέγουν πληροφορίες για το κύκλωμα που βρίσκεται πίσω από την υπόθεση.

 

Αν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Πως έβλεπαν τη γη το 1492; Αυτή είναι η παλαιότερη υδρόγειος του κόσμου

Είναι γνωστή και ως «Erdapfel», που σημαίνει «γεώμηλο», δηλαδή «πατάτα», και θεωρείται η παλαιότερη υδρόγειος του κόσμου που έχει βρεθεί ποτέ. Η υδρόγειος που χρονολογείται το 1492, δείχνει την Γη από τα χρόνια της Αρχαίας Ελλάδας θεωρείται ότι δημιουργήθηκε από τον Γερμανό, Martin Behaim, ο οποίος ήταν γνωστός γεωγράφος, ναυτικός, έμπορας και φιλόσοφος.

peter-tatsopoulos-against-golden-dawn-political-party-easter-mood

Πέτρος Τατσόπουλος εναντίων Χρυσής Αυγής …με πασχαλινή διάθεση αυτήν τη φορά!

Νέα «πυρά» κατά του κόμματος της Χρυσής Αυγής (Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή), εκτόξευσε από το προσωπικό προφίλ που διατηρεί στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης facebook, ο βουλευτής του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ), Πέτρος Τατσόπουλος, όπου αναφέρθηκε για… υπαρξιακό αδιέξοδο ενόψει Πάσχα! Χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έγραψε: «Γλυκά μου Χρυσαύγουλα, μπαίνουμε στη Μεγάλη Εβδομάδα και […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):