Διαγωνισμός για να Κερδίσεις την βενζίνη μίας εβδομάδας για τις μετακινήσεις σου από το Parking Defenders

parking-defenders-application-launch-competition-newsfeast


parking-defenders-application-launch-competition-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό την βενζίνη 1 (μίας) ολόκληρης εβδομάδας για το αυτοκίνητό σας, για μια εβδομάδα γεμάτη μετακινήσεις με το ιδιωτικό μεταφορικό σας μέσον, χωρίς κόστος!
Διοργάνωση διαγωνισμού: Parking defenders
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού κατεβάστε την εφαρμογή για το smartphone σας (Android, iPhone, Windows phone).

 

 Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμο του Parking defenders και κερδιστε δωρο τα καύσιμα που χρειάζεστε για τις μετακινήσεις σας για 1 (μία) ολόκληρη εβδομάδα.

  • Με την εγγραφή κερδίζετε μία συμμετοχή και κάθε φορά που προσφέρετε τη θέση σας αυξάνετε τις συμμετοχές σας.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

solgar-med-nutrition-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 10 συσκευασίες με το πολυβιταμινούχο σκεύασμα VM 2000 της Solgar

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 10 (δέκα) συσκευασίες με το πολυβιταμινούχο σκεύασμα VM 2000, της Solgar. Διοργάνωση διαγωνισμού: Med nutrition Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 23 Ιουλίου 2012 (19:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Med nutrition και κερδισε δωρο 10 (δέκα) μοναδικές συσκευασίες με το πολυβιταμινούχο σκεύασμα VM 2000 […]

ricardo-buy-kithara-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ότι Δώρο επιθυμείς από το Ricardo αξίας 300€

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) δώρο της επιλογής σας μέσα από το Ricardo, αξίας έως 300€ (ευρώ), προσφορά της εταιρείας Ricardo. Διοργάνωση διαγωνισμού: Kithara Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού αφήστε σε σχόλιο τον κωδικό της προσφοράς σας σε αυτήν τη σελίδα. Όροι […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):