Έλληνας High Roller διακρίθηκε στο EPT Madrid High Roller Event

ept-madrid-high-roller-greek-poker-player-newsfeast


ept-madrid-high-roller-greek-poker-player-newsfeast

Μία μεγάλη επιτυχία, από τις μεγαλύτερες που έχει πραγματοποιήσει Έλληνας παίκτης στον θεσμό του European Poker Tour, σημείωσε ο Γιώργος Καρακούσης, ο οποίος διέπρεψε στο High Roller του EPT Madrid (Μαδρίτης) κερδίζοντας 74.100€ (ευρώ), καταλαμβάνοντας την 2η (δεύτερη) θέση. και είχε την εμπειρία να βρεθεί αντιμέτωπος με ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του παιχνιδιού.

Συνολικά 24 (εικοσιτέσερις) παίκτες πλήρωσαν το buy in των 10.300€ (ευρώ) για να λάβουν μέρος στο τουρνουά έχοντας τη δυνατότητα να κάνουν ένα Rebuy (έγιναν δύο re-buys). Το συνολικό prizepool που συγκεντρώθηκε έφτασε τις 274.400€ (ευρώ), το οποίο μοιράστηκε στους 5 (πέντε) πρώτους.

Στην 5η (πέμπτη) θέση του τουρνουά τερμάτισε ο Ουκρανός Oleksii Kovalchuk (Ολέξι Κοβάλτσουκ), που παρέλαβε 21.900€ ενώ ακολούθησε ο αποκλεισμός του επαγγελματία παίκτη του PokerStars, Bertrand Grospellier (Μπέρτραντ «ElkY» Γκροπελιέ), που απέσπασε 27.400€ (ευρώ).

Στην 3η (τρίτη) θέση αποκλείστηκε o «November Niner» του WSOP Main Event του 2009, ο James Akenhead (Τζέιμς Έικενχεντ), ο οποίος κέρδισε 41.200€ (ευρώ) ενώ στο heads up προχώρησαν οι Γιώργος Καρακούσης και Juha Helppi (Γιούχα Χέλπι).

Οι 2 (δύο) τελευταίοι παίκτες ξεκίνησαν την αναμέτρηση τους με τον Καρακούση να έχει το πλεονέκτημα σε μάρκες, 411.000, έναντι 288.000 του αντιπάλου του. Ο Φιλανδός Juha Helppi,όμως, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα και στην συνέχεια τον τίτλο του τουρνουά που του πρόσφερε €109.800.

Η επιτυχία του Έλληνα παίκτη, Γιώργου Καρακούση είναι μεγάλη όχι μόνο για το έπαθλο των 74.100€ (ευρώ) που αποκόμισε αλλά και για το επίπεδο των παικτών που έλαβαν μέρος στο high roller, που ως επί το πλείστον ήταν επαγγελματίες με εκατομμύρια κέρδη στο ενεργητικό τους.

Τα αποτελέσματα του τουρνουά:

  1. Juha Helppi (νικητής), με κέρδη 109,800€ (ευρώ)
  2. Γιώργος Καρακούσης (runner-up), με κέρδη 74,100€ (ευρώ)
  3. James Akenhead με κέρδη 41,200€ (ευρώ)
  4. Betrand Grospellier με κέρδη 27,400€ (ευρώ)
  5. Oleksii Kovalchukμε κέρδη 21,900€ (ευρώ)

src src

Αν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

vandalized Byzantine frescoes in Panagia Soumela

Απίστευτη δήλωση Μητροπολίτη στη Κοζάνη εν μέσω Lockdown +video

Στο «κόκκινο» του επιδημιολογικού χάρτη βρίσκεται η Κοζάνη, η οποία έγινε και η πρώτη Περιφερειακή Ενότητα στην οποία επιβλήθηκε καθολικό lockdown. Την ίδια ώρα, λοιπόν, που η κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Κοζάνη είναι κρίσιμη και που οι πολίτες πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί από πότε. Ο Μητροπολίτης Σερβιών και Κοζάνης Πάυλος, προέτρεψε τους πιστούς να κοινωνήσουν χωρίς φόβο από την […]

1 Comment

  1. Στην Κρήτη θα’θελα φορά καράβι να με βγάλει, γιατί η αγάπη μου γι’αυτήν είναι πολύ μεγάλη, κάθε απου η σκέψη μου στην Κρήτη κατεβαίνει, χτίζει ο νους μου όνειρα που δεν τα προλαβαίνει!!!

    Τι καλύτερο να περάσεις στην Κρήτη τις μέρες του Πάσχα!! Αν κέρδιζα θα’παιρνα την αδελφική μου φίλη μαζί και .. Καλή Ανάσταση!!!!

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):