Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα γυναικείο Ρολόι Loisir προσφορά του νέου καταστήματος Oxette & Loisir

oxette-loisir-fashion-wrist-watch-competition-newsfeast


oxette-loisir-fashion-wrist-watch-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) γυναικείο ρολόι Loisir, προσφορά του νέου καταστήματος Oxette & Loisir που ανοίγει σε λίγες μέρες στην Κέρκυρα.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Oxette & loisir Corfu
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 1 Απριλίου 2012 (22:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα και αφήστε 1 (ένα) σχόλιο σε αυτήν τη σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρτε μέρος στο  διαγωνισμο της εταιρείας Oxette & Loisir και κερδιστε δωρο 1 (ένα) γυναικείο ρολόι Loisir. Το δωρο του νικητή δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δωρα.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για το πιο ωραίο ντυμένο αποκριάτικα κατοικίδιο και Κερδίστε δωρεάν τροφή ProPlan για ένα μήνα

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό δωρεάν τροφή ProPlan για ένα μήνα για το αγαπημένο σας κατοικίδιο. Ντύστε το πανέμορφο κατοικίδιό σας εν όψει αποκριών και κερδίστε την τροφή του για ένα μήνα. Διοργάνωση διαγωνισμού: Petshop Limnos Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012 (11:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τροφή ProPlan […]

fashion-crack-drop-earrings-bead-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 3 σετ σκουλαρίκια με τυρκουάζ χάντρα από το Fashion Crack

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρία) σετ σκουλαρίκια κατασκευασμένα από δερμάτινο κορδόνι με τυρκουάζ χάντρα από το Fashion Crack! Διοργάνωση διαγωνισμού: Thatslife Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Δευτέρα 14 Μαΐου  2012 (24:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το σετ σκουλαρίκια κάντε Like σε αυτήν την σελίδα και αφήστε  το σχόλιό σας.   Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Thats life και κερδισε 3 (τρία) […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):