Ακατάλληλο και Επικίνδυνο κρίνεται το κτίριο του λυκείου Φερών λόγω αστοχίας στην κεντρική κολόνα

evros-feres-dangerous-elementary-school-newsfeast


evros-feres-dangerous-elementary-school-newsfeast

Ακατάλληλο και επικίνδυνο το κτίριο του λυκείου Φερών λόγω αστοχίας στην κεντρική κολόνα του κτιρίου. Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, ανέφερε ότι ξεκινά η διαδικασία ανέγερσης νέου κτιρίου που θα στεγάσει το λύκειο Φερών, αλλά μέχρι την ολοκλήρωσή του, οι μαθητές θα πρέπει να στεγαστούν ή στο γυμνάσιο ή στο δημοτικό σχολείο.

 Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Φερών Νίκο Γκότση επισκέφθηκαν το λύκειο Φερών, ενώ ήδη οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Αλεξανδρούπολης συνέταξαν την έκθεση αυτοψίας που διενήργησαν.

Εν τω μεταξύ, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε ότι προχωρά η συνεργασία με τον ΟΛΑ (Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης) και πως η ανάπλαση θα γίνει σε όλη την δυτική παραλιακή ζώνη. Ο κ. Βαγγέλης Λαμπάκης, αν και δεν θέλησε να προχωρήσει σε λεπτομέρειες, εμφανίστηκε πολύ αισιόδοξος, λέγοντας ότι εντός ελάχιστων ημερών θα «πέσουν οι υπογραφές».

Αν σας άρεσε κάντε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Αστρικές Πύλες στη Σπηλιά του Δίστομου στη Βοιωτία

Το περιστατικό διαδραματίζεται μέσα στη σπηλιά του Δίστομου στη Βοιωτία, κατά την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, από μια ερευνητική ομάδα Γερμανών, με αρχηγό τον Georg Müller. Ο Georg Müller, κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο, συμμετείχε σε ερευνητικές αποστολές που επιχειρούσε ο Γερμανικός στρατός μέσω της «Εταιρείας Θούλη» για την ανακάλυψη της υποχθόνιας ενέργειας Βριλ.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):