Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το νέο iPad με Retina display και τον εξαιρετικό επεξεργαστή A5X

ipad-retina-display-apple-newsfeast


ipad-retina-display-apple-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό την καινούργια ταμπλέτα iPad, με Retina display και τον εξαιρετικό επεξεργαστή A5X και γίνε ένας από τους πρώτους που θα έχουν την συσκευή στην Ελλάδα.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Digital life
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 (24:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τη νέα ταμπλέτα iPad της εταιρείας Apple, αφήστε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο ή αφήστε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο στο facebook  ή αφήστε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο στο google+ ή κάντε mention του @DigitalLifeMag στο Twitter.

Όροι συμμετοχής

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Ancient greece

Αρχαία Ελλάδα: Ο συμβολικός ρόλος της φωτιάς

Η φωτιά είναι το θεμέλιο της πολιτισμένης ζωής: παρέχει στην ανθρωπότητα την τεχνολογία για τη ζεστασιά, το φως και την προστασία από τους εχθρούς και τα στοιχεία -και όμως, επίσης, μπορεί να είναι η πηγή της ολοκληρωτικής καταστροφής της. Ακόμη και οι πιο ισχυρές, πιο προηγμένες τεχνολογικά ανθρωπογενείς δομές μπορούν να καταρρεύσουν σε τίποτα παραπάνω από καπνό και στάχτη από τη δύναμη της φωτιάς.

dkny-luxury-bag-tsouderos-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις μία μοντέρνα τσάντα DKNY αξίας 219 ευρώ

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) μοντέρνα τσάντα DKNY για τις πιο εντυπωσιακές και μοντέρνες εμφανίσεις σας, αξίας 219€ (ευρώ) Διοργάνωση διαγωνισμού: Tsouderos Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 07 Απριλίου 2012 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν τη […]

1 Comment

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):