Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 t-shirt με στάμπες για περήφανους μπαμπάδες!

dad-t-shirt-mommy-competition-newsfeast


dad-t-shirt-mommy-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) αντρικό t-Shirt με θεματολογία μόνο για μπαμπάδες! Οι τυχεροί που θα κερδίσουν θα είναι 5 (πέντε). Φυσικά, μπορούν να συμμετέχουν και μαμάδες που θα κερδίσουν το t-shirt και θα το κάνουν δώρο!
Διοργάνωση διαγωνισμού: First time mommy
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Παρασκευή 09 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε δώρο το αντρικό t-shirt του διαγωνισμού αφήστε ένα σχόλιο σε αυτή τη σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Δείτε αναλυτικά τα t-shirt, τις στάμπες και τη σύνθεσή τους (πχ. βαμβάκι) που προσφέρει το first time mommy για τους περήφανους μπαμπάδες σε αυτήν την σελίδα (εδώ).

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Κέρδισε μία καφετιέρα Dolce Gusto KP5009S Circolo Titan της εταιρείας Krups

Διαγωνισμός:  Κερδίστε μία καφετιέρα Dolce Gusto KP5009S Circolo Titan της εταιρείας Krups μέσα από τον διαγωνισμό που διοργανώνει στο facebook η εταιρεία Ηλεκτρονική. Διοργάνωση διαγωνισμού: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012 ( 23:45 ) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Πατήστε εδώ για να λάβετε μέρος Όροι συμμετοχής:  Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί χρησιμοποιώντας το αυτοματοποιημένο σύστημα της […]

«Βόμβα» καθηγητή Harvard: Έχουμε Αγνοήσει Σημάδια Εξωγήινων

Μια δήλωση του αστροφυσικού και καθηγητή του Harvard Avi Loeb ότι η ανθρωπότητα έχει δεχθεί σημάδια εξωγήινης ύπαρξης και ζωής αλλά τα αγνόησε, έχει προκαλέσει αίσθηση. Όπως αναφέρει ο καθηγητής οι περίεργες εκλάμψεις που φτάνουν στη γη τα τελευταία χρόνια αποτελούν διαρροή από ένα τεράστιο πομπό προηγμένης τεχνολογίας που βρίσκεται στα βάθη του σύμπαντος.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):