Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ταξίδι με προορισμό το χιονοδρομικό θέρετρο Μπάνσκο (Bansko)

bansko-ski-resort-hotel-tourism-newsfeast


bansko-ski-resort-hotel-tourism-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα τριήμερο ταξίδι για 2 (δύο) άτομα στον τουριστικό χειμερινό προορισμό της πόλης του Μπάνσκο (Bansko). Το Μπάνσκο βρίσκεται στο όρος Πίριν της Βουλγαρίας, σε υψόμετρο 936 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Palmos Travel
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το υπέροχο ταξίδι του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτή τη σελίδα, γίνεται μέλος σε αυτή τη σελίδα και στείλτε Ονοματεπώνυμο – Διεύθυνση – Σταθερό – Κινητό στην ηλεκτρονική διεύθυνση palmos@palmostravel.gr.

Αναλυτικά το δώρο του διαγωνισμού

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί στις 22 – 25 Μαρτίου και η μεταφορά με τα πούλμαν θα γίνει και από τα παρακάτω σημεία: 20.30 Άλιμος, 21.00 Σύνταγμα, 21.30 Κηφισιά (πλατεία Ελαιών, Super Market Θανόπουλος), 23.30 Λαμία (Nέα Ρούμελη), 01.30 Mikel – Λάρισα, 03.00 Olympous Plaza, 04.30 Θεσσαλονίκη (Τitan).

  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν.
  • Διαμονή σε 4* (τεσσάρων αστέρων) ξενοδοχείο.
  • Ημιδιατροφή.
  • Έμπειρος συνοδός του γραφείου.
  • Μεταφορά προς/από το σταθμό του τελεφερίκ.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Ελεύθερη χρήση των παροχών spa (πισίνα, σάουνα, χαμάμ, τζακούζι, αίθουσα χαλάρωσης, γυμναστήριο) όπου διατίθενται.

Δεν περιλαμβάνονται: Επιπλέον γεύματα και ποτά, εισιτήρια τελεφερίκ/λιφτ,  προαιρετικές εκδρομές, ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα, ειδικά προγράμματα σωματικής ευεξίας όπως διάφορα είδη  μασάζ και προγράμματα ομορφιάς.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

volvo-car-year

Volvo – Ρεκόρ πωλήσεων σημείωσε η Volvo στην Ελλάδα

Μέσα στη χρονιά που πέρασε η Volvo σημειώνει ρεκόρ πωλήσεων στην Ελλάδα. Το 2015 η σουηδική μάρκα αύξησε ακόμα περισσότερο το ποσοστό που κατέχει στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, φτάνοντας στο 2,83%. Πρόκειται για το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς που έχει πετύχει ποτέ η Volvo στην ιστορία της στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα για την […]

jesse-sylvia-october-nine-wsop-betfair-poker

October nine: Οι «πρωταγωνιστές» του πιο σημαντικού αγώνα πόκερ της χρονιάς

Μπορεί τα ονόματα του τελικού τραπεζιού του World Series of Poker να μην είναι, φέτος, τα πιο αναγνωρίσιμα και τα πιο εντυπωσιακά, όμως οι παίκτες φαίνεται να διαθέτουν ισχυρές ικανότητες, γεγονός που δείχνει ότι αναμένεται ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον final table για τους λάτρεις του πόκερ. Ποιοι είναι, λοιπόν, οι 3 (τρεις) παίκτες που θα ξεκινήσουν […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):