Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα κάθισμα φαγητού Peg Perego Prima Pappa Duplo Lion


peg-perego-prima-pappa-duplo-highchair-lion-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) κάθισμα φαγητού Peg Perego Prima Pappa Duplo Lion, ιδανικό για τα πρώτα γεύματα του μωρού, το οποίο διαθέτει ανατομικό μαξιλάρι ανύψωσης του παιδιού, για να κάθεται πάντα στο σωστό ύψος.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Parentsbook
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012( 10:00 )
Συμμετοχή στο διαγωνισμό:  Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού αφήστε το σχόλιό σας σε αυτή τη σελίδα.

 

PEG PEREGO PRIMA PAPPA DUPLO LION – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Το κάθισμα φαγητού Peg Perego Prima Pappa Duplo Lion διαθέτει ανατομικό μαξιλάρι ανύψωσης του παιδιού, και ρυθμίζεται σε 7 θέσεις ύψους για να κάθεται πάντα στο σωστό ύψος και είναι ιδανικό για τα πρώτα γεύματα του μωρού.

  • Χρώμα: Λευκό
  • Υλικό: Πλαστικό
  • 4 θέσεις ανάκλισης
  • Ζώνη 5 σημείων, που συγκρατεί το παιδί με απόλυτη ασφάλεια
  • Διπλός δίσκος
  • Κλείνει εύκολα και καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο
  • Πολυλειτουργικό, ρυθμίζεται σε 7 θέσεις ύψους

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

tobacco-rolling-papers-supergold-deal

Προσφορά 50 πακέτα χαρτάκια Rizla ή Drum και 20 πακέτα φιλτράκια Swan ή Rizla με 27,5€

Προσφορά: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 50 (πενήντα) πακέτα χαρτάκια Rizla ή Drum και 20 (είκοσι) πακέτα φιλτράκια Swan ή Rizla με 27,5€ (ευρώ). Διοργάνωση προσφοράς: Supergold Προθεσμία συμμετοχής στη προσφορά: Δευτέρα 04 Ιουνίου 2012 Συμμετοχή στη προσφορά: Για να κερδίσετε το εκπτωτικό κουπόνι της προσφοράς, επισκεφτείτε αυτήν τη σελίδα.   Λεπτομέρειες προσφοράς Πάρε μέρος στην προσφορά του Supergold και κερδισε εκπτωτικό κουπόνι για: 50 πακέτα χαρτάκια, επιλογή ανάμεσα σε: Rizzla κόκκινο, πράσινο, μπλε, σιέλ, ασημί, λευκό, […]

nose_face_metric

Που οφείλεται το μέγεθος και το σχήμα της μύτης μας;

Μπορεί να κατηγορούμε τους γονείς μας για τη μύτη μας, αλλά το μέγεθος και το σχήμα της έχει πιο βαθιές ρίζες. Συγκεκριμένα οι γιατροί απέδειξαν ότι η μύτη προσαρμόζεται στο κλίμα της περιοχής που γεννιόμαστε. Συγκεκριμένα η μύτη δεν χρησιμοποιείται μόνο για όσφρηση και αναπνοή, αλλά παίζει και τον ρόλο του φίλτρου για τον αέρα που φθάνει στους πνεύμονες.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):