Ακόμη ένας Διαγωνισμός που κληρώνει το αγαπημένο σας Nokia Lumia 800 ! Γίνε εσύ ο επόμενος τυχερός που θα το κερδίσει


nokia-lumia-800-competition-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ακόμη ένα smartphone Nokia Lumia 800, το κινητό που έγινε ανάρπαστο, με λειτουργικό σύστημα Windows Phone Mango και κάμερα 8 MP για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης. Έχει γίνει μανία και οι διαγωνισμοί που το κληρώνουν έχουν πυκνώσει, μη χάνεις την ευκαιρία και πάρε μέρος για να είσαι εσύ ο μεγάλος τυχερός που θα κερδίσει αυτό το smartphone.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Xblog
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το κινητό Nokia Lumia 800 με Windows Phone του διαγωνισμού επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα.

 Όροι συμμετοχής

nokia-lumia-800-competition-newsfeast

Nokia Lumia 800 – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Λειτουργικό: Windows Phone 7.5 Mango, Επεξεργαστής: Qualcomm 1.4GHz, RAM: 512MB, Αποθηκευτικός χώρος: 16GB, Οθόνη: 3.7 ιντσών 800 x 480 pixels, AMOLED Clear Black, Κάμερα: 8MP Carl Zeiss, LED φλας, Εγγραφή βίντεο: HD 1280 x 720p 30fps, 3G/HSPA, Wi-Fi, GPS, microUSB, microSIM, Μπαταρία: 1450 mAh, Βάρος: 142 gr.

Δείτε αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Nokia Lumia 800 με λειτουργικό σύστημα Windows Phone Mango (εδώ).

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Η καλλιτέχνης Heidi Voet χρησιμοποιεί φρούτα, λαχανικά και φωτογραφίες για να περάσει το μήνυμα της υπερκατανάλωσης

Η καλλιτέχνης Heidi Voet ζει και εργάζεται μεταξύ Shanghai και Βρυξελλών. Στο έργο της Fruit & Vegetables (φρούτα και λαχανικά) πήρε φωτογραφίες γυμνών γυναικών που συνέλεξε από κινέζικα περιοδικά και σε συνδυασμό με φρέσκα λαχανικά αποτύπωσε τη δική της οπτική γωνία στο θέμα του υπερκαταναλωτισμού.

Fitness tips: gym working out programme and diet

Ο συνδυασμός που δυναμώνει σώμα και μνήμη σε 12 εβδομάδες

Ένας έξυπνος συνδυασμός αερόβιας προπόνησης και διατροφής φαίνεται να αποτελεί το κλειδί για δυνατό κορμί και μυαλό διατείνεται νέα αμερικανική έρευνα. Έναν συνδυασμό άσκησης και διατροφής που απογειώνει τις σωματικές και διανοητικές επιδόσεις ανακάλυψαν ερευνητές έπειτα από σχετική μελέτη σε 148 εν ενεργεία στελέχη της Αμερικανικής Αεροπορίας. Τα ευρήματα δημοσιεύονται στο Scientific Reports. Πρόγραμμα ασκήσεων δώδεκα […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):